上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)11

收藏  |  訂閱
742  19.3k

引用:
原帖由 海心 於 2008-12-20 04:48 PM 發表 查看引用來源
我又想去呀?但我一個人咋,會唔會有人都係一個人呀?
想去 bin?

引用:
原帖由 海心 於 2008-12-20 04:48 PM 發表 查看引用來源
我又想去呀?但我一個人咋,會唔會有人都係一個人呀?
全部都係一個人架:smile_38:
你好, 不過可能要下次:smile_30:

引用:
原帖由 ALANSS8 於 2008-12-20 04:49 PM 發表 查看引用來源

睇左了,再吾睇我all死左喇........:smile_27: :smile_27:
你做乜鬼野用分身:smile_22:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-20 04:54 PM 發表 查看引用來源

全部都係一個人架:smile_38:
你好, 不過可能要下次:smile_30:
點解呀??:smile_40:

引用:
原帖由 海心 於 2008-12-20 04:56 PM 發表 查看引用來源

點解呀??:smile_40:
I can answer coz full-house for this time :smile_39:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-20 04:53 PM 發表 查看引用來源
光頭和尚 = ALANSS8 :smile_38:
係呀,sorry吾記得轉.........:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-20 04:55 PM 發表 查看引用來源

因為我想引你地注意.......

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-20 04:55 PM 發表 查看引用來源

好彩我醒目知道佢用左分身!

今天去完行麥理浩徑第3 段, 五小時, 腳都無力.

明天跟朋友再行青山.

這些相片是 今年 八月三十一日在 麥理浩徑第3 段路程所拍, 和今天所經過的一樣, 只不過今天視野實在太差, 所以沒有帶相雞去.

http://picasaweb.google.com/always9112003/20080831_dim_Mac3#

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-20 09:11 PM 發表 查看引用來源
今天去完行麥理浩徑第3 段, 五小時, 腳都無力.

明天跟朋友再行青山.

這些相片是 今年 八月三十一日在 麥理浩徑第3 段路程所拍, 和今天所經過的一樣, 只不過今天視野實在太差, 所以沒有帶相雞去.

http://pi ...
一個人去呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆