上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,81

收藏  |  訂閱
748  6.0k

引用:
原帖由 happy19man 於 2008-12-12 12:20 AM 發表 查看引用來源
我都瞓喇:smile_38: :smile_43: 88:smile_38:
拜拜...............HAPPY哥:smile_38:

引用:
原帖由 夢醒了 於 2008-12-12 12:14 AM 發表 查看引用來源

晚上好呀:smile_40:

我現在去訓啦.明天再傾

ZzZzzzZz.....
美人夢夢(花名)goodnight:smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-12 00:30 發表 查看引用來源

美人夢夢(花名)goodnight:smile_43:
:smile_14: 仲未訓既

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-12 12:39 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: 仲未訓既
sorry,我睡了,明天是好日,,,,,,,,,,忘了不開心.人人笑口開,我早上要去簽約.公司接了3個月的order,我好高興,下午才回來,希望各fd看post:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-12 12:48 AM 發表 查看引用來源

sorry,我睡了,明天是好日,,,,,,,,,,忘了不開心.人人笑口開,我早上要去簽約.公司接了3個月的order,我好高興,下午才回來,希望各fd看post:smile_30: :smile_30:
甘聽日唔好爆你POST先...........:smile_30: :smile_30:
GOOD NIGHT:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-12 00:53 發表 查看引用來源

甘聽日唔好爆你POST先...........:smile_30: :smile_30:
GOOD NIGHT:smile_38:
NICE DREAM

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-12 12:57 AM 發表 查看引用來源

NICE DREAM
你唔攰咩.........重甘精神, 好野

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-12 00:59 發表 查看引用來源

你唔攰咩.........重甘精神, 好野
初初諗住八個人....

個FD BOOK多一個中....

點知FINAL得六個...

仲要隔離二個場D人操完波早閃...

打到夠晒皮 :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-12 01:05 AM 發表 查看引用來源

初初諗住八個人....

個FD BOOK多一個中....

點知FINAL得六個...

仲要隔離二個場D人操完波早閃...

打到夠晒皮 :smile_30: :smile_30: :smile_30:
甘堅...........我訓啦, 早D抖, BYE BYE:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-12-12 01:16 發表 查看引用來源

甘堅...........我訓啦, 早D抖, BYE BYE:smile_38:
ONE MORE NICE DREAM

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆