上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART4]

收藏  |  訂閱
751  18.4k

好耐冇同妳呢位老朋友傾計喇!Still remember me?:smile_35:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 12:48 AM 發表 查看引用來源

咁你個女同事知唔知你有老婆先~:smile_35:
咁你又仲愛唔愛你個老婆仔呀~:smile_45:
攪清楚自己究竟係玩玩下定係想認真個隻先啦~:smile_34:
點呀~ 答唔到呀~:smile_38:
咁你不如好好諗清楚自己想點先啦~:smile_45:
一係就玩出火~:smile_42: 攪到個家散晒~
一係就玩真火~ 攪到自己一身蟻(桃花劫)~:smile_29:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 12:51 AM 發表 查看引用來源

明明係去左識女仔~ 仲死口唔認添.......:smile_46:
引用:
原帖由 bulluck 於 2008-11-25 12:07 AM 發表 查看引用來源

小妹:smile_15:
引用:
原帖由 bulluck 於 2008-11-25 12:08 AM 發表 查看引用來源
小天使:smile_15:
睇清楚 d 時間,我 hi 完小妹先到妳,之後食飯同洗白架

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 12:53 AM 發表 查看引用來源

hello~ :smile_15: ryanycs~

你好嗎~ 工作忙嗎~
我工作不嬲都唔係好忙,揍仔忙啲!妳呢?Everything alright? 同埋唔使咁火 喎!

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 01:00 AM 發表 查看引用來源

點呀~ 答唔到呀~:smile_38:
咁你不如好好諗清楚自己想點先啦~:smile_45:
一係就玩出火~:smile_42: 攪到個家散晒~
一係就玩真火~ 攪到自己一身蟻(桃花劫)~:smile_29:
只係發生係公司.. 可以的話, 更係唔想個家散... 個女同事都知..

引用:
原帖由 ryanycs 於 2008-11-25 12:54 AM 發表 查看引用來源
好耐冇同妳呢位老朋友傾計喇!Still remember me?:smile_35:
如果無記錯0既話~:smile_35:
你應該係一個仔細老婆嫩0既幸福男人啦~
餵左奶比個仔食未呀~

引用:
原帖由 winwin_all 於 2008-11-25 01:03 AM 發表 查看引用來源

只係發生係公司.. 可以的話, 更係唔想個家散... 個女同事都知..
其實可以的話, 抱抱吻吻就夠啦..

引用:
原帖由 bulluck 於 2008-11-25 01:02 AM 發表 查看引用來源

睇清楚 d 時間,我 hi 完小妹先到妳,之後食飯同洗白架
hee~:smile_35: 我帖完個post就知自己衰左啦~
對唔住啦~:smile_15: 鍚返你當陪罪啦~:smile_04: 啜~ ...ok~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-25 01:08 AM 發表 查看引用來源

hee~:smile_35: 我帖完個post就知自己衰左啦~
對唔住啦~:smile_15: 鍚返你當陪罪啦~:smile_04: 啜~ ...ok~
冧晒

引用:
原帖由 winwin_all 於 2008-11-25 01:06 AM 發表 查看引用來源

其實可以的話, 抱抱吻吻就夠啦..
點解屋企個老婆你唔攬攬鍚鍚~:smile_45:
你老婆肥到你攬唔晒咩~
反而就想係公司同個女同事抱抱吻吻~ :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆