上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.3k

:smile_38:
引用:
原帖由 michaelcklam2 於 2008-11-16 12:32 AM 發表 查看引用來源

我會覺得幾FREE囉,睇下你咩心態囉!
好似靜哂咯,得番我同你吹水:smile_38: :smile_38:

電 話 粥 啊....哈哈.....好 友 同 行 都 係 人 生 樂 事 啦......:smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-16 12:59 AM 發表 查看引用來源
電 話 粥 啊....哈哈.....好 友 同 行 都 係 人 生 樂 事 啦......:smile_38:
有冇煲煨粥呀,美人!:smile_38:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-16 01:15 AM 發表 查看引用來源
有冇煲煨粥呀,美人!:smile_38:
真 係 越 煲 越 美 麗 架.......哈哈...靓 仔~~~~~~~:smile_04:

歌頌秋天的歌有好多,還記這幾句,紅葉片片,你我相見,你說落葉聲惹淒酸...........你地快D準備飲歌出席唱K大會:smile_38: :smile_38:

各位會友,晚安!:smile_43: :

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-16 01:37 AM 發表 查看引用來源
歌頌秋天的歌有好多,還記這幾句,紅葉片片,你我相見,你說落葉聲惹淒酸...........你地快D準備飲歌出席唱K大會:smile_38: :smile_38:
我會 沫浴 淨身......哈哈........:smile_04:

9 9  .........頂 唔 順 啦

:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-16 01:52 發表
9 9  .........頂 唔 順 啦

:smile_15:
goodmoring....:smile_24:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-16 08:55 AM 發表 查看引用來源

goodmoring....:smile_24:
morning:smile_15: .........今日做咩??吞撲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆