上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
740  5.5k

引用:
原帖由 肥cat仔 於 8-11-2008 01:49 發表 查看引用來源
過獎啦...............:smile_35: .............日子有功啫........:smile_35:
唔過~~~你應得既

引用:
原帖由 蕉那麼佢 於 2008-11-8 01:50 發表 查看引用來源

咁佢先定禾先啫....:smile_47:
你先啦...........我搞完你應該連毛都冇一條架啦................:smile_38: :smile_38:

休克:smile_34: ..........................:smile_43:

引用:
原帖由 肥cat仔 於 2008-11-8 01:50 AM 發表 查看引用來源
而家回鄉証果條龍應該短D架..........我都唔係唔換住.............
呢樣你清楚過我啵

引用:
原帖由 心大人 於 8-11-2008 01:51 發表 查看引用來源
人不在靈還在:smile_34:
如果係在....又使鬼問禾咩:smile_19: ...扮野:smile_45:
仲咩又玩新衫呀:smile_46:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-8 01:47 AM 發表 查看引用來源

有咩壓力呀你....矛jj呀:smile_47:
我既壓力大得很
攪到細佬唔想訓
睇埋四仔更身痕
搵你幫手去含撚

引用:
原帖由 肥cat仔 於 2008-11-8 01:51 AM 發表 查看引用來源

你先啦...........我搞完你應該連毛都冇一條架啦................:smile_38: :smile_38:
蕉姐...佢答左喇.....:smile_30:

[FLY]休克休克休克休克休克休克休克休克休克休克休克休克休克休克[/FLY]

引用:
原帖由 心大人 於 2008-11-8 01:50 AM 發表 查看引用來源
係唔係光頭果個:smile_14:
有電話嗰個呀~~!

引用:
原帖由 肥cat仔 於 8-11-2008 01:51 發表 查看引用來源

咩你既目標唔係佢咩:smile_29: ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆