上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.3k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 12:05 AM 發表 查看引用來源

化乜呀

化啖止該,傷風鼻塞
仇兄忽然做左大夫~~~:smile_40:
有咩葯介紹丫.....:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 12:07 AM 發表 查看引用來源

有無搞錯.........都未講完,你幾時介紹的有錢靚 女過我呀
你咁......癲.........:smile_40:
怕你嚇親靚女....:smile_14:.傻女...:smile_30:傻姑...:smile_30:.啱你多d......

Good morning Emily:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-21 11:32 AM 發表 查看引用來源
Good morning Emily:smile_38:
早晨丫....:smile_35: kelvin~~~:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 11:33 AM 發表

早晨丫....:smile_35: kelvin~~~:smile_38:
放假好玩碼:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-21 11:38 AM 發表 查看引用來源

放假好玩碼:smile_38:
基本上好玩..... 我地三位女人仔..由香港--->番禺--->澳門-->香港,自由行
打保齡最好笑...會send相去你email a/c...遲d...:smile_44: 你會睇到個分牌係....勁..勁..勁....
本來想係澳門搵好野食.....但強差人意....我已在網上搵哂資料...又問埋其他朋友...點知....:smile_39:
個fd又食到...嘔...腸胃不適.....個fd洗頭時不小心...耳仔入了水...耳仔發炎引致頭痛...回港call sick一天....

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 11:49 AM 發表

基本上好玩..... 我地三位女人仔..由香港--->番禺--->澳門-->香港,自由行
打保齡最好笑...會send相去你email a/c...遲d...:smile_44: 你會睇到個分牌係....勁..勁..勁....
本來想係澳門搵好野食.. ...
似乎都幾好玩丫:smile_30:
洗頭耳仔入水都有事:smile_14: ........甘游水點算丫:smile_41:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-21 11:56 AM 發表 查看引用來源

似乎都幾好玩丫:smile_30:
洗頭耳仔入水都有事:smile_14: ........甘游水點算丫:smile_41:
我係祈福游水...凍到打哂震......因未到12月未開暖水設施....:smile_27:
未試過只係游左半小時就要上水..因凍到耳仔好痛致半邊頭痛.....:smile_39:
兩個fd唔游水..係我一個鐘意運動.....

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 12:04 PM 發表

我係祈福游水...凍到打哂震......因未到12月未開暖水設施....:smile_27:
未試過只係游左半小時就要上水..因凍到耳仔好痛致半邊頭痛.....:smile_39:
兩個fd唔游水..係我一個鐘意運動.....  
甘凍游水.....小心凍病丫:smile_38:
做乜唔跑步丫:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-11-21 12:14 PM 發表 查看引用來源

甘凍游水.....小心凍病丫:smile_38:
做乜唔跑步丫:smile_38:
係室內泳池....無諗過凍得咁交關....:smile_27:
去到泳池先知囉......換哂泳衣....當時有諗過回頭..但性格倔強..無理由退縮.....:smile_34:
挑戰自己..... 睇下後果會點~~:smile_40:
返到酒店即刻拍粒必利痛...又狂打乞嗤..不過....過左一陣就無事:smile_13:

我唔鐘意跑步..好悶ga....:smile_38:
跑步....仇兄係專家...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆