上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
744  6.2k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-10-30 12:43 AM 發表 查看引用來源

直頭係半山筍盤
而家升左上山頂啦..

引用:
原帖由 蕉那麼佢 於 2008-10-30 12:42 AM 發表 查看引用來源

你唔係話走既咩:smile_13:
頭先 hang 到仆街...............reboot 完又死唔去....:smile_35:

我感到上天要我係呢度幹一票大野. :smile_34:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-10-30 12:43 AM 發表 查看引用來源

眼神堅定, 英雄本色, 鋒芒內歛, 語出驚人, 有情有義, 忠肝義膽......(下刪一千字)
得喇得喇...問你都係多餘:smile_35:

引用:
原帖由 mobileme 於 30-10-2008 00:43 發表 查看引用來源

眼神堅定, 英雄本色, 鋒芒內歛, 語出驚人, 有情有義, 忠肝義膽......(下刪一千字)
好多四字詞喎:smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 2008-10-30 12:45 AM 發表 查看引用來源

得喇得喇...問你都係多9餘, 你條撚樣
我都係講事實姐....駛唔駛撚我...:smile_24:

引用:
原帖由 蕉那麼佢 於 2008-10-30 12:43 AM 發表 查看引用來源

咁都估唔到~~:smile_46:
我求其改個名上黎叫你估丫...:smile_19:

引用:
原帖由 mobileme 於 30-10-2008 00:44 發表 查看引用來源

頭先 hang 到仆街...............reboot 完又死唔去....:smile_35:

我感到上天要我係呢度幹一票大野. :smile_34:
有咁大啓發:smile_14:

引用:
原帖由 心大人 於 2008-10-30 12:40 AM 發表 查看引用來源
係唔係咁筍呀:smile_47:
就係有咁筍...仲係竹筍型黎添:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-10-30 00:43 發表

3p囉....
:smile_14: .....我接受吾到 ...得閒再聯絡:smile_43:

引用:
原帖由 蕉那麼佢 於 2008-10-30 12:45 AM 發表 查看引用來源

好多四字詞喎:smile_30:
唔好忘記, 當年我係靠四字詞打響頭炮, 雖然後勁不繼. :smile_34: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆