上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.8k

your xmas eve sp report ??

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2009-1-3 03:46 PM 發表 查看引用來源

等緊妳既新post~~:smile_13:
無野寫~~~:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-3 10:45 PM 發表 查看引用來源

無野寫~~~:smile_35: :smile_35:
看完您同您sp的開始,現況如何?

引用:
原帖由 新鮮人2008 於 2009-1-3 11:08 PM 發表 查看引用來源

看完您同您sp的開始,現況如何?
大家有msn, 通電話, 見面......咁籮

引用:
原帖由 smile828 於 2009-1-2 01:16 PM 發表 查看引用來源

其實各自有家庭,一個月有一次都OK,算幾好.
放了一個悠長假期( 4日 ), 已好耐冇放過咁耐,
係呢個假期考慮緊好唔好放棄與 SL的關係,
原來係唔得, 因為太喜歡佢啦....男人真犯賤:smile_27:

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-4 08:37 PM 發表 查看引用來源

大家有msn, 通電話, 見面......咁籮
仲多唔多見面呀?

咁妳又幾時可以同我 MSN & 見下面呀:smile_30:

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-5 11:39 AM 發表 查看引用來源

放了一個悠長假期( 4日 ), 已好耐冇放過咁耐,
係呢個假期考慮緊好唔好放棄與 SL的關係,
原來係唔得, 因為太喜歡佢啦....男人真犯賤:smile_27:
1) 點解要考慮放棄與sl 既關係?
2) 樹我直接,問心果句,你真係仲意佢定仲意佢肉體多d 呀?

引用:
原帖由 smile828 於 2009-1-5 11:47 AM 發表 查看引用來源

1) 點解要考慮放棄與sl 既關係?
2) 樹我直接,問心果句,你真係仲意佢定仲意佢肉體多d 呀?
1) 唔想差到嘈交分手收場
2) 以前肉體, 呢幾年係佢

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-5 12:20 PM 發表 查看引用來源

1) 唔想差到嘈交分手收場
2) 以前肉體, 呢幾年係佢
原來你地咁多年架啦,咁你真係可能幾仲意佢喎,
咁你老婆知唔知?女人好易feel 到架喎,小心家變.

引用:
原帖由 smile828 於 2009-1-5 12:36 PM 發表 查看引用來源

原來你地咁多年架啦,咁你真係可能幾仲意佢喎,
咁你老婆知唔知?女人好易feel 到架喎,小心家變.
知道有咁既人, 但男人有樣強, 就係蛇咬都唔認!
永遠實用~~~~:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆