上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.6k

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-20 03:53 AM 發表 查看引用來源
你睇下你吖~"成日都係咁
唔明佢句泰文講乜,係咪幾錢?:smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-20 03:53 AM 發表 查看引用來源
你睇下你吖~"成日都係咁
妳誤會我嘞:smile_24:係d女成日咁問咋嘛 :smile_13:
唔知咁講有無人信呢 :smile_30:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2008-10-20 03:55 AM 發表

"勾根溝泥" เอากันเท่าไร 呢一句課程好似無咖。。。
一定冇啦~~~" :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2008-10-20 03:55 AM 發表 查看引用來源

"勾根溝泥" เอากันเท่าไร 呢一句課程好似無咖。。。
咁你話學黎有咩用丫

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-20 03:57 AM 發表

妳誤會我嘞:smile_24:係d女成日咁問咋嘛 :smile_13:
唔知咁講有無人信呢 :smile_30:
一定冇人信...baby第一個唔信"~~

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-20 03:58 AM 發表

咁你話學黎有咩用丫
拿拿拿~~"我唔準你咁講架

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-20 03:55 發表

慢慢諗,唔好急,等妳呀下
咁你有排等la..:smile_42:
近排yanyan個腦一篇空白..:smile_13:
感覺生活空白..
性生活空白..:smile_13:
咩都空白....
so無咁快諗到..
你都係...係baby呢個post..慢慢吹住先la..:smile_30:

引用:
原帖由 pig_yanyan 於 2008-10-20 04:01 AM 發表

咁你有排等la..:smile_42:
近排yanyan個腦一篇空白..:smile_13:
感覺生活空白..
性生活空白..:smile_13:
咩都空白....
so無咁快諗到..
你都係...係baby呢個post..慢慢吹住先la..:smile_30:
yanyan性生活空白???":smile_46: 唔信:smile_47:

引用:
原帖由 sugizo777 於 2008-10-20 03:54 AM 發表 查看引用來源

我都係同佢差唔多,不過我係想學日文過日本做男優:smile_30:
唔好問我點解知,不過一定係真,做男優唔使一定識日文
衹要你插入計可以"堅持"四十五分鐘同兩個半鐘起到兩次就可以做
記住係有人睇住既環境下 當然你識日文就更好啦:smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-20 03:56 AM 發表 查看引用來源
我又真係鐘意泰國先會咁wo~~"唔好一竹桿打一船人啦唔該~"
@@"你都好多好多相下wo~~"
哈哈"邊d係最新ge先???"
嘩...你講到好嚴重~"
可否講d經驗黎聽下呢~^^
我果d講兩日都講唔晒,不如講下我見過咖啦。當年係工聯會,我有幾個男同學,佢地有泰國女朋友,甚麼異地情緣,結果被人呃到傾家蕩產,泰國人,玩下就好,千其唔好認真,我自己,淨係去泰國都去過幾十次,如果唔係咁爛玩,真係樓都買到。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆