上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【47】

收藏  |  訂閱
740  4.3k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 02:47 PM 發表 查看引用來源
如果係你 daddy 做搞手一定唔成功囉:smile_45:
我搞就我一定去

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-3 02:48 PM 發表 查看引用來源

花姐呀,昨日見你們說得好地地,又說竹園,又不成呀:smile_14:
典知佢........ 我連 DSHK 都見過了:smile_45:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-3 02:48 PM 發表 查看引用來源
咩聚會........................你又去呀
daddy,如你出現的話,我一定去,我不怕見你們呀,大家也是大人呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-3 02:48 PM 發表 查看引用來源

花姐呀,昨日見你們說得好地地,又說竹園,又不成呀:smile_14:
同雀雀過生日嘛..................仲未聯絡到佢 ....................你去唔去呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-3 02:48 PM 發表 查看引用來源
我講俾人知呀
知你醒了,daddy你不用怕見人呀,你十分十分十分ok:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 02:49 PM 發表 查看引用來源
典知佢........ 我連 DSHK 都見過了:smile_45:
未搵到雀雀

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 02:49 PM 發表 查看引用來源
我也想見你和hk哥呀,聚會呀:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-3 02:50 PM 發表 查看引用來源

daddy,如你出現的話,我一定去,我不怕見你們呀,大家也是大人呀
好呀.................可以早點嘅....................生日係搵個意思啫

引用:
我一個都未見過:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-3 02:50 PM 發表 查看引用來源
同雀雀過生日嘛..................仲未聯絡到佢 ....................你去唔去呀
我一定來,就算�time,也一定偷雞見daddy,為表誠意..........好:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆