上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀推呀

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-7 01:51 PM 發表

你唔洗練...不過你諗清楚想點囉....
你知啦...你老哥...成日一時一樣...一陣又攪到我間房多左個人= =
你攪錯啦!我唔係話我練!而係叫你練!
如果唔係你點可以又去玩之餘!亦都可以照顧房嗰個人.....!

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-7 01:51 PM 發表

你唔洗練...不過你諗清楚想點囉....
你知啦...你老哥...成日一時一樣...一陣又攪到我間房多左個人= =
不過你都pk啦!自己有件仲要走過黎攪攪陣!

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-7 10:47 AM 發表

我唔幫任何一邊.....我係中立架~~:smile_34:
明白呀
中立既係拳正啦

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-7 11:15 AM 發表

咁麻煩你送佢上天堂或者交落地獄比我啦~~:smile_46:
一定會
因為佢既命運係我手上

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-7 11:17 AM 發表

呢個廣告賣得幾好BOR~~
過長啦
只不過係一般

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-8-7 11:59 AM 發表

人地攪比賽叫 風林火山
我地比賽名叫 瘋琴火山
好啦
一放咁話啦

引用:
原帖由 calacm 於 2008-8-7 01:40 PM 發表

成7頁咁多呀....
不過依家可以繼續啦...
哈哈..
都係7頁JA~~唔係好多咋~

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-7 01:58 PM 發表

圍住彈jj喎...再用馬紙彈多次
射馬紙呢樣野都唔知幾耐冇聽過lu~~~:smile_04:

神秘一推~
之後要返工lu....:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆