上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

Irene_P你會唔會send d相俾我睇下?.?

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-25 18:01 發表 查看引用來源

係街玩感覺真係刺激好多丫,
我終於知點解咁多人鍾意打野戰
war game 呢樣野確實好好玩

咁你同老公玩過未呀 :smile_46:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-27 17:51 發表 查看引用來源

其實如果你得閒落下gym,應該都會見到好多身形keep得好fit既師奶仔
我本身都識幾個唔洗做野/退左休既女性朋友,大家都間中鍾意一齊落gym,可以做下運動keep fit又可以講下是非
做完gym就會食下tea,打下麻雀仔咁
...

之後幾次都係上左豪仔屋企或者係後樓梯
:smile_47: :smile_47: 咁快就食咁密, 仲要教豪仔大野戰

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-27 05:53 PM 發表 查看引用來源

暫時未有呢個機會喎....你有冇地方好介紹丫?
好期待你既新 post, 因為你寫得好好 ^^

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-9-27 05:53 PM 發表 查看引用來源

did you try using car ?
i did it several times, interesting

引用:

我有好地方介紹的`~但係尼度講左出嚟~~個個都去~~仲邊夠好玩呢~ !~!HAHA
你話係咪先~?IRENE 姐姐~HAHA:smile_30:

回覆 659# 的帖子

irene...I go with you and tell you where o.k. ??

Irene 有冇興趣一齊寫文

回覆 580# 的帖子

你咁想比人奶你個西,你不如比我識下你同你奶啦...包你high死xd

快d寫啦!等緊你呀~~:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆