上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 12:51 AM 發表

有丫......我地唱過歌喎
都係唔好提,我呢D走音歌王:smile_27::smile_27::smile_27:

恭賀各位 bro凱旋歸來。:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 12:49 AM 發表

你咁樣我真係唔知點樣估啦, 唯有叫你無賴一号啦, :smile_04: :smile_04: :smile_04:
當時雖然有幾廿人, 但稱得上郎才女貌的就只有一對
伙竟然唔知:smile_45:

引用:
原帖由 win50000 於 2008-6-16 12:44 AM 發表
whwhfun CHING ..i dont remember your face....i go to choose girl together with u or not ga?:smile_41:
係呀, 我同你講我買左中國隊對面嗰個呀, 仲睇住你簡左個大食妹果個呀, 乜而家皇后仲有258咩, 多唔多呀, 258 同 369既比例有幾多呀, 258果d簡唔簡得落架 !!!!!!!!!! :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 12:56 AM 發表

係呀, 我同你講我買左中國隊對面嗰個呀, 仲睇住你簡左個大食妹果個呀, 乜而家皇后仲有258咩, 多唔多呀, 258 同 369既比例有幾多呀, 258果d簡唔簡得落架 !!!!!!!!!! :smile_30: :smile_ ...
我記得你

你條女,叫小紅

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 12:49 AM 發表

我post 佢張相比你認吓,
你係呢度post出來, 作死你呀, 你咁做我會刹左你架!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 12:52 AM 發表

都係唔好提,我呢D走音歌王:smile_27::smile_27::smile_27:
無你.........邊個知我唱歌好聽喎

講笑咋

有人想話去廣州茶藝社,晚上芳村人肉市場,第二朝批發市場,西關飲茶,唔知點睇?

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 12:59 AM 發表

我記得你

你條女,叫小紅
無名大俠, 你有冇攪錯呀, 佢係叫燕子喎, !!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 12:50 AM 發表

快:smile_30::smile_30::smile_30:
你條友仔, 我打得你小呀,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆