上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-11-24 05:45 PM 發表 查看引用來源

100% 生理正常男人都會想偷食, 但行動到點就因人而異, 有人只可接受上NC拖吓手,攬吓腰. 亦有人只去到滿足手足之慾,或者kiss吓,上到房都唔會真正性交. 次數亦有很大差異, 可以幾個月唔去,亦可一 ...
如果我老公係工作應酬上下NC 減壓, 可以我個心會好過D. 但佢係on purpose 去一樓一 (仲要瘋顛地愛上人) 我真係好難受.  佢有話過懷疑有D病態同上了毒癮咁要不停上去.  仲可以而家同我講話有唸過為左隻野而離開我.  隻野只不過20歲, 我梗係各方面都比唔上佢啦.

就係呢段時間, 我地冇行埋已大半年.  我唸佢已痴線到連同我... 既心都冇 (= 唔愛我).  但比我發現後, 可以完完全全變左另一個人, 又話甩晒癮, 其實最愛都係我, 我既感覺好奇怪亦覺得佢好假.

我搵到段新聞睇啦, 我都希望佢比人呃咗幾佰萬, 因佢話過覺得對方身世好可憐, 對佢好溫柔, 自己冇本事去幫人.

我其實都心中有數, 我嘗試過忘記呢件事但好難, 但我知道一定要有決定, 因我唔想自己精神失常咁去過日子.

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-11-25 02:00 PM 發表 查看引用來源
咁你鍾意果個客知唔知?  定你地已開始過但分開咗?

你做NC?
佢知道我有 BF...但佢亦都知道我係鍾意佢,,,
我係做緊 NC 架,,不過當係 PARTTIME,,一個星期返,兩天,,
日頭仲有份正職,,

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-11-25 02:31 PM 發表 查看引用來源

如果我老公係工作應酬上下NC 減壓, 可以我個心會好過D. 但佢係on purpose 去一樓一 (仲要瘋顛地愛上人) 我真係好難受.  佢有話過懷疑有D病態同上了毒癮咁要不停上去.  仲可以而家同我講話有唸過為左隻野而離開我 ...
有時 D 客問我點解要走黎呢 D 地方返工,,,
我咪問返佢囉...甘你又上黎玩,,,
D 男人通常都係答,,,玩下之嘛,,,應酬下姐,,,,想搵人陪下自己嘛,,,

咁你有冇唸過之後點?  完全忘記佢定想同佢一齊?  定佢已表明話你地冇可能?  

我都明白你既痛苦, 希望你會好快 recover 同找到你的真愛.

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-11-25 02:48 PM 發表 查看引用來源
咁你有冇唸過之後點?  完全忘記佢定想同佢一齊?  定佢已表明話你地冇可能?  

我都明白你既痛苦, 希望你會好快 recover 同找到你的真愛.
我以後唔會再搵佢,,,
佢冇聽我電話了,,,

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-11-25 02:31 PM 發表 查看引用來源

如果我老公係工作應酬上下NC 減壓, 可以我個心會好過D. 但佢係on purpose 去一樓一 (仲要瘋顛地愛上人) 我真係好難受.  佢有話過懷疑有D病態同上了毒癮咁要不停上去.  仲可以而家同我講話有唸過為左隻野而離開我 ...
你老公之前係去一樓一,,or nc??

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-11-21 05:27 PM 發表 查看引用來源

本來上NC就係想明買明賣, 但好多人都估唔到最後會同一個囡囡開始咗. 我都無法解釋個中玄妙.
非常同意呀,,,我都估唔到我會中意個客

引用:
原帖由 CIRCLELING 於 2008-11-25 08:21 PM 發表 查看引用來源

你老公之前係去一樓一,,or nc??
他去一樓一...

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-11-26 12:25 AM 發表 查看引用來源

他去一樓一...
不過佢肯返黎你身邊,,,都已經算好架喇,,
雖然,,,係你心,,一定有條好深既刺係度,,,
但我希望,,,時間,,可以沖淡你老公帶比你既傷痕,,,

其實,,我覺得自己可能係好唔甘心,,,好勝心強
因為個個客都好中意我,,,(我係金魚)..
我覺得點解,,唯獨係佢,,,佢唔會追我,,,
我就越有興趣,,,甘佢外形又討好,,,講野又搞笑...
佢根本唔需要去呢 D 地方玩...

引用:
原帖由 yoyo96 於 2008-11-24 21:14 發表 查看引用來源

不好意思...我是女孩子....
師妹:
唔好意思,歡迎光臨:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆