上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-1 11:58 AM 發表

有時真係睇機緣,我亦遇過物都吾要飯都吾食,
自己比埋車錢租定酒店等我收工上深圳只要見我一面的囡囡:smile_39:  
u must be a good looking guy .

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-1 01:10 PM 發表

u must be a good looking guy .
no, cuz she is not a good looking gal:smile_30:

引用:
原帖由 yamato1982 於 2008-7-31 11:56 PM 發表

上一次都四五百蚊, 睇黎CHING溝左個豪華大場囡囡啵......
其實如果係鐘意既, 一個星期見1,2次都無乜所謂啦, 講真, 響香港拍拖有時都係一個星期見1次, 平時收工後大家都未必會有咁多時間日日見面啦, 響香港有幾多 ...
因為有時太夜係果個場過夜要按5個鐘(日式, 因為我唔鍾意中式 :smile_30: )
仲有寫小費俾囡囡..... :smile_13:
近來太忙, 少咗打俾佢, send SMS俾佢又冇覆 :smile_45:
開始分唔清自己究竟其實係想溝女, 拍拖, 定係搞嘢 :smile_39:

要錢又好   唔要又好
你須真係鍾意既=無價:')

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-7-29 12:10 PM 發表

跟前船六樣我做到了五樣,還是分開了...:smile_39:
沒法子, 因為已經有研究表示由囡囡客人關係轉化為真正的男女朋友關係基本上係無可能既...
除左好少部份會成功之外...

引用:
原帖由 日日新008 於 2008-8-1 10:33 PM 發表

因為有時太夜係果個場過夜要按5個鐘(日式, 因為我唔鍾意中式 :smile_30: )
仲有寫小費俾囡囡..... :smile_13:
近來太忙, 少咗打俾佢, send SMS俾佢又冇覆 :smile_45:
開始分唔清自己究竟其實係想溝女 ...
最近我都成日搵一個某大場的技師囡囡, 幾乎個個星期都捧佢場(當然未到CHING個階段啦)
有時SEND SMS 比佢, 佢又係唔多覆的.
上面D囡囡係咪都唔鐘意覆SMS (定係剩係唔覆我呢, HAHA)

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-7-29 12:11 PM 發表

想問社長兄佔有慾是否較強?:smile_41:
係...完全控制 :smile_44:
不過我不介意她告訴我她和客人的事 :smile_13:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-8-2 01:20 AM 發表

沒法子, 因為已經有研究表示由囡囡客人關係轉化為真正的男女朋友關係基本上係無可能既...
除左好少部份會成功之外...
太專業................:smile_38: :smile_38:

我沉晚同d fd上去食飯,食完飯佢地話去落d我又好似冇乜興趣,咁我就去o左搵個洗腳妹,可能飲得太多酒,搞到係大廳訓o左兩個幾鐘,其間個洗腳妹可能以為我唔舒服,又針水,又洗熱毛巾俾我,到我訓醒都成兩點幾,咁我話搵佢洗腳啦,佢一來到就問我,係唔係唔舒服呀又剩咁...跟住又話我o黎到都唔搵佢,剩係係度訓覺...跟住我問佢叫咩名,佢就話我第一次o黎既時侯已經講過俾我知,但係我真係唔係好記得,其實基本上第一次搵佢洗腳果陣同佢講過d乜野大多數都唔係好記得,可能真係冇諗過會對佢有feel所以諗住求其吹o下水就算,都冇擺係個心度,而家死啦,我仲要問佢攞電話果陣,佢話我上次俾個假電話佢所以佢唔俾wor...真係唔知點算,究竟係我一開始既時侯做得唔好定係咩...而家對人有feel啦...但係你開頭咁玩人地,人地會有咩感覺?而家搵佢揼中式仲衰...本來揼三個鐘點知揼o左一陣就話眼訓...但係我都唔會怪佢既...人地收三點,你咁夜先叫佢揼俾我都會眼訓啦,但係佢會同我講話爭我一粒鐘先下次還返俾我,雖然講係咁講,唔通我真係叫你還咩...不過我下次唔會搵佢揼中式啦...感覺上覺得唔係幾好...開始有少少心淡......搭火車既時侯係度諗呢個月都係唔好上去,隔多一排至上去睇定d先...可能自己都唔係真係鐘意佢,只不過有個人對你好d,令你對佢有好感o者...不過同佢一齊傾偈既時間真係過得好快,同好開心...但係又好似冇o左個新鮮感啦...

引用:
原帖由 yamato1982 於 2008-8-2 01:23 AM 發表

最近我都成日搵一個某大場的技師囡囡, 幾乎個個星期都捧佢場(當然未到CHING個階段啦)
有時SEND SMS 比佢, 佢又係唔多覆的.
上面D囡囡係咪都唔鐘意覆SMS (定係剩係唔覆我呢, HAHA)
有時佢地開緊工又真係唔得閒覆嘅..... :smile_39:

:') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆