上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
736  5.1k

引用:
原帖由 yyvanwing 於 2008-1-28 12:25 AM 發表

咁你增夠100啦你:smile_34:

我都係wor:smile_30:
咁凍既天氣最好就打邊邊.......:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 <i>sugar57</i> 於 2008-1-28 12:28 AM 發表<br />
香 港 天 文 台 在 1 月 28 日 上 午 零 時 02 分 發 出 之 最 新天 氣 報 告午 夜 12 時 天 文 台 錄 得 氣 溫 12 度 , 相 對 濕 度 百 分 之 88 。請 注 意 :寒 冷 天 氣 警 告 現 正 生 效 , 天 氣 寒 冷 ...
<br />

唔該晒, 而交番比新聞部既同事:smile_38:

引用:
原帖由 PingPing1030 於 2008-1-28 12:27 AM 發表

笨yy:smile_38:
有幾笨:smile_13:
傻ping:smile_38:

引用:
原帖由 <i>02天天02</i> 於 2008-1-28 12:29 AM 發表<br />

冷風吹.........心裹空虛
有無蒸溜水呀 :smile_38:

引用:
原帖由 Netune 於 2008-1-28 00:32 發表
<br />

唔該晒, 而交番比新聞部既同事:smile_38:
係交比伍晃榮:smile_22:

引用:
原帖由 PingPing1030 於 2008-1-28 12:31 AM 發表

好唔好玩:smile_38: 我冇去:smile_38:
:smile_14: 點知丫, 你問佢...........啦

引用:
原帖由 yyvanwing 於 2008-1-28 00:32 發表

有幾笨:smile_13:
傻ping:smile_38:
超笨

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-1-28 00:34 發表

:smile_14: 點知丫, 你問佢...........啦
哦:smile_14: 你問佢啦......點知吖

引用:
原帖由 yyvanwing 於 2008-1-28 12:23 AM 發表

有幾傻:smile_13:
笨dy:smile_38:
又傻而鈍囉:smile_38:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-1-28 12:29 AM 發表

:smile_13:  我無去, 好唔好玩
5知點答:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆