上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

咁hea!

經紀佬: PK!下次仲有件架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-3 11:19 PM 發表 查看引用來源
好彩一早收左工, 唔係就會嘔血, 白頭佬埋位, 突然關照亞妹, 失策. 王者再現, 火麒麟又怎可以賴低亞妹. 高招.
麒麟怪同呀妹有咩關係?

引用:
原帖由 ryanzl 於 2017-5-3 11:59 PM 發表 查看引用來源

麒麟怪同呀妹有咩關係?
隻麒麟雖同亞妹無嘜關係, 但係亞妺同老妖關係非常之密切.

亞妹: 都唔知你哋有嘜咁好笑, 唔通一早知豆皮佬個老友文藝學家贏硬, 我又有份上會長隻馬又可以埋位? 最可惜徐大俠頭馬, 無左頭圍只有尾圍.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-4 12:40 AM 發表 查看引用來源

隻麒麟雖同亞妹無嘜關係, 但係亞妺同老妖關係非常之密切.

亞妹: 都唔知你哋有嘜咁好笑, 唔通一早知豆皮佬個老友文藝學家贏硬, 我又有份上會長隻馬又可以埋位? 最可惜徐大俠頭馬, 無左頭圍只有尾圍.
明白

我覺得係潘與美麗關係所以埋位,
還有郭能力爭第4,都同美麗有關,都係東姚關係

今晚拉害死人 全晚都冇w
好彩7場買中番本
謝 劍兄 矮兄

引用:
原帖由 ryanzl 於 2017-5-4 12:44 AM 發表 查看引用來源

明白

我覺得係潘與美麗關係所以埋位,
還有郭能力爭第4,都同美麗有關,都係東姚關係
所以賭馬係要靠觸覺, 好似亞拉昨日就威到盡, 因應潮水論, 今夜必然死得好淒厲, 這又是賭馬邏輯學, 根本上同賠率又扯不上一點關係. 亞拉今夜上八隻馬, 每一隻馬都係缺點, 係賽前已經好明顯表示出來. 所以賭馬連這一點都看不出來, 應從新上山再學藝.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-4 02:37 AM 發表 查看引用來源

所以賭馬係要靠觸覺, 好似亞拉昨日就威到盡, 因應潮水論, 今夜必然死得好淒厲, 這又是賭馬邏輯學, 根本上同賠率又扯不上一點關係. 亞拉今夜上八隻馬, 每一隻馬都係缺點, 係賽前已經好明顯表示出來. 所以賭馬連這 ...
買佢个D馬友真眼寃、隻隻起步在後、揾靚位做遮擋、咋咋啼連位置都冇、走位笨拙、判若兩人!仲要越輸越見紅、有乜辦法吾輸鑊金!相反死PK就鞭鞭有力、走位夠醒、主角互換!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-4 07:22 AM 發表 查看引用來源

買佢个D馬友真眼寃、隻隻起步在後、揾靚位做遮擋、咋咋啼連位置都冇、走位笨拙、判若兩人!仲要越輸越見紅、有乜辦法吾輸鑊金!相反死PK就鞭鞭有力、走位夠醒、主角互換!
呢兩條大哥, 一人都有一次昂尻, 所以賭馬係咁過癮, 又有潮水論, 又有人事科, 又有每次都可以贏錢多.
以我係凡夫俗子, 無嘜特別技能, 永遠都要向那些天生有財, 有運之人身上取些少著數. 專心研究馬術, 不過都要有多少天份才能成功架! 所以係討論區, 笑話多籮籮, 情趣特別多.

附件

所以有些世人就係食古不化, 有賽果就係結果, 世上無如果這回事, 如果辣得很一早有機會贏得的話, 就唔會被人阻, 又係無腦架! 唔好話有照肺這回事, 水力梗係想照肺. 跟紅頂白, 連EASY攔都要避一避, 有誰敢過仆街頭.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆