上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-4 11:25 PM 發表

當晚我有見過.....:smile_30:
一高一矮0既組合
咁好既野你唔影低佢post上黎比大家分亨下........................

幾好玩:smile_40:

道指而家跌成160點
星期一死好多人................

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-4 11:20 PM 發表

再唔係改叫童顏囉....
算吧啦.....
唔想再提啦....
童顏.!?

溶岩,乳癌,乜都有....就係唔見童顏囉....:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-4 11:25 PM 發表

當晚我有見過.....:smile_30:
一高一矮0既組合
仆街.仲笑....
再笑囉刀斬七你丫啦.....:smile_22: :smile_22:
真係......下次唔會遇到個企係度都可以幫我擔嘅女女呀....???:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-4 11:26 PM 發表

咁人地多毛你又唔鐘意.......想點呀~帥兄:smile_30: :smile_30:
唉...無能提呀....
希望可以盡快見到你....
可以彈d好野比我食啦....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-4 11:33 PM 發表

可以彈d好野比我食啦....:smile_30: :smile_30:
仲有兩星期
兩星期後條女返鄉下過年................:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-4 11:33 PM 發表

你食得太多喇....留返比我食

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-4 11:35 PM 發表

仲有兩星期
兩星期後條女返鄉下過年................:smile_30: :smile_30: :smile_30:
ok....see you later....
希望到時紅勇可以搞個樂宴團就好啦....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-4 11:35 PM 發表

你食得太多喇....留返比我食
小九你丫....潤九我呀....
比你....你食到咩....哼....:smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆