上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

ok

樓主希望快d預我呀:131: :032:

我e咗申請表比你下次有冇我份

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-22 03:43 AM 發表 查看引用來源

今晚 party 大約八點半開始, d 人都好準時, 人先到先沖涼, 同市面好多會唔同, 我地唔會玩遊戲, 唔會有咩遊戲衫,
因為大家唔係細路, 比較直接 d, 都係吹下水, 傾下, 之後開始大家撫摸, 情到濃時, 就各自開波.... ...
好期待第5次PARTY......不過我可能到時會好怕羞...

不論男女, 如果認為自己真係好怕羞...就唔多建議參加, 因為我地希望次次都可以好瘋狂...記住放開懷抱.

四次都去唔到,
第五次記得pm我呀:131:

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-21 07:45 PM 發表 查看引用來源
臨事臨急先通知人點得閒去呀!一早問你阿之阿左,其實有無女去,吾係得我一個熟女呀!

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-21 07:45 PM 發表 查看引用來源
臨事臨急先通知人點得閒去呀!一早問你阿之阿左,其實有無女去,吾係得我一個熟女呀!
唔好咁火啦,
大家都係為咗玩啫,
好難撲熄佢架.......:131:

send 左 pm la

引用:
原帖由 你係吾係虧佬 於 2009-3-22 09:22 AM 發表 查看引用來源
有無人參加左講番D過程出黎聽下:122:
其實大家可以放心...........;)
我係第一次party參加者.只不過我唔方便用番我平時用開的account係度chat.怕我女人茶到.:011:
同大家心情一樣,我去第一次party之前都好擔心個會係咪真架?係咪比左錢又冇得玩架咁.我去第一次party其實重擔心過大家第二,三,四次party D人啦!因為又冇先例又唔多人玩完回覆(包括我自己:014: )但最後都胆操操咁去試吓入錢.

Party當日四點幾我收到Host個Sms.因為之前入數有問題,我打左比Host同佢講過幾咀,個Host都好Nice咁(我心諗......入錢實Nice架,有人入錢比我都Nice啦吓嘛?)收到Sms,知到地址,都未放心架!點知係咪玩野喎:019: )心情一直好亂.......

到左八點,我一步一步咁依住Host的指事,去到房門口(我又心諗.....會唔會比人老粒呢??)但好其心之下,行開門口兩步,甘鐘.....一個About 4,5十歲人仕開門,個樣幾Nice,好似唔會老粒我咁.於是入去啦!!

發覺我唔係第一個到,熟女們同兩位巴打已經到左,有個充緊涼.兩位熟女有講有笑,但巴打始终第一次見,都唔知講乜好,唔通問人食左飯未咩:embarrass 大家只好睇大冬瓜啦!

之後巴打們一個一個咁黎到.Host見大家咁生外,就識左電視.大家就好似好D,有D野講吓:015: 到兩三個巴打充完涼.Host就話可以開始啦!!!我立刻放心好多,之後重玩到最後唔想走:013:

至於內情我唔係到Post啦!!!因為怕講得太入玉比人Delete,等有Web再同大家share啦!
我只想為大家有問題D巴打打個強心針!!!而我其實好想去第二,三,四次party.但因為唔係香港冇時間去,只好等第五次Party啦!

各位熟女巴打們......有機會再一齊大戰過~~~~!!!!!!!:097:

支持呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆