上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-2 03:50 PM 發表
師兄老點出料 , 當然第一時間偷睇啦 :071:
我成晚無瞓 , 今日得番半條人命:028:
去揾周公攞馬料先 , 今晚至度馬:035:
要抖足精神先有靈感.訓多陣都唔怕..:097:

好...踢番個陣地番上黎先...:096:

放心,久唔久就有人踢上黎架啦,..:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 09:56 PM 發表
放心,久唔久就有人踢上黎架啦,..:122:
岩岩先睇番你d料...你冇講錯...係我心目中"成功皇"唔係有過事根本係2班中上級馬...冇記錯佢同"自由行"跑過添...唔知有冇記錯...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-2 09:58 PM 發表

岩岩先睇番你d料...你冇講錯...係我心目中"成功皇"唔係有過事根本係2班中上級馬...冇記錯佢同"自由行"跑過添...唔知有冇記錯...
完全正確....:036:

我諗我用個名用得好 (老點你) <= d人喜歡被人老點...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:00 PM 發表

完全正確....:036:

我諗我用個名用得好 (老點你) <= d人喜歡被人老點...:096:
我係其中一個...寧俾人老點...莫隻身犯險...:096:

尾場d馬真係見鬼...難賭到嘔...:044:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-2 10:01 PM 發表

我係其中一個...寧俾人老點...莫隻身犯險...:096:

尾場d馬真係見鬼...難賭到嘔...:044:
好似好難,其實揀得上手真係唔係咁多隻...:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:02 PM 發表

有心計呢場係可以買下...因為開出黎應該不太乏味...:097:

但係我唔打算買呢場所以...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:02 PM 發表

旺腳手...跑完應該可以放暑假:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-2 10:07 PM 發表

有心計呢場係可以買下...因為開出黎應該不太乏味...:097:

但係我唔打算買呢場所以...:096:
其實我現在係睇緊d飛,有2隻係比較預期多左飛...1隻係 4場 9 出騏制勝 ,1隻係 成功皇..如果明天企得硬小小,可能真係出手..:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆