上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  487.3k

HELP

=.=我下左fate stay night個bt擋 我想問下點裝
同埋我裝左佢話我error 個game開唔到 我see唔明佢d字
help下我plz 同埋我想問下要設定d咩先可以see到佢d字

GOOD!!!!!

請問有沒有Fate/hollow ataraxia的CG呢? Thanks

引用:
原帖由 edward2790 於 2006-7-17 11:00 AM 發表
=.=我下左fate stay night個bt擋 我想問下點裝
同埋我裝左佢話我error 個game開唔到 我see唔明佢d字
help下我plz 同埋我想問下要設定d咩先可以see到佢d字
用AppPatch開,語言選日文

引用:
原帖由 Hinamori 於 2006-7-15 13:13 發表

我下載完個檔案~是一個壓縮檔~
跟住解壓後是一個iso檔,然後用虛擬光碟開檔案安裝,但安裝不到
跟住有人教我用Microsoft AppLocale開,跟住我再解壓縮個iso檔,就有一大堆檔案,
然後我再用Microsoft AppLocale開 ...
那個iso檔是不用解壓縮的,你月1虛擬光碟開檔案安裝時安裝不到是出了些什麼問題

引用:
原帖由 Hinamori 於 2006-7-15 13:13 發表

我下載完個檔案~是一個壓縮檔~
跟住解壓後是一個iso檔,然後用虛擬光碟開檔案安裝,但安裝不到
跟住有人教我用Microsoft AppLocale開,跟住我再解壓縮個iso檔,就有一大堆檔案,
然後我再用Microsoft AppLocale開 ...
那個iso檔是不用解壓縮的,你用"虛擬光碟"開檔案安裝時安裝不到 ,是出了些什麼問題可不可以貼圖上來看看.
試試先用Microsoft AppLocale開了日文,再用虛擬光碟開檔案安裝.

引用:
原帖由 UW_WAIKO 於 2006-7-19 11:36 AM 發表

那個iso檔是不用解壓縮的,你用"虛擬光碟"開檔案安裝時安裝不到 ,是出了些什麼問題可不可以貼圖上來看看.
試試先用Microsoft AppLocale開了日文,再用虛擬光碟開檔案安裝.
我用Microsoft AppLocale開不到iso檔.

直接用"虛擬光碟"開檔案(iso)檔來安裝,便會彈出以下的視窗

解壓個檔案(iso)後我再用Microsoft AppLocale開setup.exe安裝,在安裝完成時又彈出以下視窗

我不懂用Microsoft AppLocale開iso檔

引用:
原帖由 Hinamori 於 2006-7-19 12:18 發表

我用Microsoft AppLocale開不到iso檔.

直接用"虛擬光碟"開檔案(iso)檔來安裝,便會彈出以下的視窗

解壓個檔案(iso)後我再用Mi ...
Microsoft AppLocale是用來轉換語言地區的工具程式,不是用來開iso檔的,從第一張圖來看你應該是在繁體windows中安裝吧.那是不行的因為繁體windows中是不能安裝日文程式的.你試試用Microsoft AppLocale轉換語言地區為日文/日本,然後,再用虛擬光碟開檔案(iso)安裝.

請問有冇人打爆左 Fate hollow ataraxia 呀??
另外再問有冇中文攻略 或 game 的 中文漢化 ??
我打到 7.5% 就收左皮:010::010::010:

P.S. 其實我唔想自己玩...屋企成日有人 ,
       玩 H game 真係唔係好方便 :006:
       如果有邊位神人玩到 100% ,可唔可以post個爆機檔上黎呀?
       CG 檔都得 ,我想要D 圖呀~:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆