上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.4k

尚街李想食咗野,瘦底輕中新到冇服務,A cup,講廣東話,唔俾錫蓮,第一次來,唔好玩,冇下次。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-6 01:26 AM 發表 查看引用來源
尚街李想食咗野,瘦底輕中新到冇服務,A cup,講廣東話,唔俾錫蓮,第一次來,唔好玩,冇下次。
新到輕中多數無服務格手乜都唔俾,所以要等班咸伯調較完先至好玩架!
而且李想係偷錢黑點,小心被偷錢!

引用:
原帖由 凡架迷 於 2019-3-6 01:29 發表 查看引用來源

新到輕中多數無服務格手乜都唔俾,所以要等班咸伯調較完先至好玩架!
而且李想係偷錢黑點,小心被偷錢!
你今晚試下去搵佢黎調教下,外形都OK,孭個細手袋仔。

引用:
原帖由 Lawkim888 於 2019-3-5 10:20 PM 發表 查看引用來源
哈哈你班友仔成日環刁遲早一鑊,最近有個老友就喺油村爺爺上咗件環刁生菜花咁就一世😂
咁能驚?
邊件咁大獲?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-3-6 02:35 PM 發表 查看引用來源

你今晚試下去搵佢黎調教下,外形都OK,孭個細手袋仔。
我冇咸伯們甘有耐性,既然冇服務直接環屌佢好過啦!

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-3-6 03:33 PM 發表 查看引用來源

咁能驚?
邊件咁大獲?
師兄講下系邊件女,等我地小心提防下呀!謝謝你!

今晚經官記冇哂女,得燒味有兩件肥中女,又打風?

行左好耐,系燒味碰到老相好,佢剛到步落樓,二話不説即跟上房,先冲好涼朗好口,出去已攬實佢濕吻大車,上床69互動佢環吹,我奶到佢勁濕不停淫叫,佢話忍不住,我即插入一路大車車住黎環屌!衰妹好耐冇見個西窿窄左反應更淫蕩,最後系佢瘋狂呻吟聲下中出左佢!舒服到震!搞掂去沖涼著好衫,比兩魚家用加貼士,整番個goodbye kiss後先落樓!:smile_47::smile_47::smile_47:

大部分內容感覺誇張到爆,當古仔睇下無妨,文字av

貓哥d報告睇下可以,唔好當真,個個報告都有大車.比你都唔信

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆