上一頁下一頁
發新話題

人妻婚後生活*真分享*(p.1,3,9,19,21,25,31,34,42) 相p.34,38,42

收藏  |  訂閱
684  106.5k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-1 11:45 PM 發表 查看引用來源

影相時有冇扯lin 祺,你個含J咀勁令男人變大龜頭?
e家扯緊:smile_o05:男士會唔鐘意大粒嗎?
真係咁鐘意我咀仔?:smile_o06:

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2017-2-2 12:05 AM 發表 查看引用來源

大粒好好啜~~~~
見到你個咀想即刻同你車穫勁XD

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2017-2-2 12:05 AM 發表 查看引用來源

你的厚囗唇好啱咀大龜頭
大粒lin 男人必愛,啜啜扯lin 祺
講多D你的性生活性興趣

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2017-2-1 11:59 PM 發表 查看引用來源

今日一早被老公強姦咁搞醒>
嘩,佢就好啦,如果我都可以用J探訪下你咀咀就好lu

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2017-1-16 15:09 發表 查看引用來源
第一次上對上一個男朋友(即係我老公)

記得仲讀緊大學 果日上身著白色貼身的短袖衫 下身深藍色網球裙 加對波鞋仔 點解咁記得? 因為我第一次上佢屋企

佢一開門間屋係無著燈 心諗即係無人啦 佢就即刻帶我入房坐  ...
有點面熟!

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2017-1-16 03:09 PM 發表 查看引用來源

記得仲讀緊大學 果日上身著白色貼身的短袖衫 下身深藍色網球裙 加對波鞋仔 點解咁記得? 因為我第一次上佢屋企

佢一開門間屋係無著燈 心諗即係無人啦 佢就即刻帶我入房坐  ...
個咀係正wor
好吸引

夜D個咀再發啜啜功

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2017-1-16 03:09 PM 發表 查看引用來源

好正,又白天滑..硬晒

師姐老公好幸福呀
睇文都可以打幾次飛機啦
師姐可以post多啲相嗎

多謝分享,妳真係好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆