上一頁下一頁
發新話題

淫娃既日常 p.3,17,33 微更 相p.1,7,14 一次意外?p.43,45 食雪條p.52 聲明p.53

收藏  |  訂閱
800  76.3k

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-8-18 10:41 PM 發表 查看引用來源
點知佢會點對你
佢全程都無使用暴力,亦都無整痛我,處處護住我。係有少少用蠻力壓住我同ma開我對腳姐
唯一有問題既就係佢講野絕對有欺騙成分。
如果佢無咁溫柔,我諗我有可能報左警

引用:
原帖由 香港討論員會 於 2016-8-19 12:55 AM 發表 查看引用來源
佢地有仆街呢?分享下。
舉個例~咁我地要拍片要約case ,咁我負責約。我提前兩個星期約,咁大家都已讀不回我,我咪以為大家都ok。之後我提前兩日Confirm Case,同埋提佢地。點知有條仆街同我講佢要去旅行,第二日就飛,問我幾時決定,之後就失蹤左。返到黎都唔主動問有咩做。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-19 02:05 AM 發表 查看引用來源

舉個例~咁我地要拍片要約case ,咁我負責約。我提前兩個星期約,咁大家都已讀不回我,我咪以為大家都ok。之後我提前兩日Confirm Case,同埋提佢地。點知有條仆街同我講佢要去旅行,第二日就飛,問我幾時決定,之後 ...
呢啲組員飛得啦!可以申請踢佢出組等佢自己做。
不過,如果日日見就會面阻阻。咁好麻煩。

引用:
原帖由 香港討論員會 於 2016-8-20 07:25 PM 發表 查看引用來源
呢啲組員飛得啦!可以申請踢佢出組等佢自己做。
不過,如果日日見就會面阻阻。咁好麻煩。
其實全組都係仆街,有超過8成野都係我做。
講真有少少想打小報告,搞到佢地全部低分

俾人激親
出左去shopping入貨,大出血
我咁大洗,會唔會之後無錢食飯?
算la
化悲憤為食量
肥?肚腩?
食左先講
送張限時相俾大家
大家有冇睇奧運?睇個陣有冇同我一樣食薯片呢?

對波波好靚啊:smile_13:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 12:35 AM 發表 查看引用來源
俾人激親
算la
化悲憤為食量
肥?肚腩?
食左先講
送張限時相俾大家
http://i1070.photobucket ...
比人激到扯lin 棋,含薯片當含jj ?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 12:35 AM 發表 查看引用來源
俾人激親
算la
化悲憤為食量
肥?肚腩?
食左先講
送張限時相俾大家
絲打真係好正

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-8-21 12:47 AM 發表 查看引用來源

比人激到扯lin 棋,含薯片當含jj ?
咁你都睇到我粒lin硬左?
同D玩phonesex先硬,唔關班仆街事
咁無手拎薯片ma
一隻手要拎手機,一隻手要影相

引用:
俾人激親
算la
化悲憤為食量
肥?肚腩?
食左先講
送張限時相俾大家
師姐好波,睇緊女排

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆