上一頁下一頁
發新話題

重口味日本仔 p14,18,19,23,29,35,37,41,50,62,74(被安排的3p)

收藏  |  訂閱
1.2k  310.1k

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-6-26 03:25 PM 發表 查看引用來源

今日忙到飛起,不過我都要回覆左ching先,我自已覺得,男人同女人最大分別,係男人可以淨係單靠肉體上既刺激而挑起性慾,所以就算個男人唔中意個女人,只要下身夠刺激就可以射。

而女人係要由內心感覺滿足先可 ...
絕對明白,一個玩得既人同奴性強既人既分別,女人感覺排第一

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-26 02:05 AM 發表 查看引用來源

我自己覺得啦, 玩女奴, 唔係要性能力有幾勁幾勁, 而係識得掌握女奴既心理, 你係女奴你會明白, 你主人叫你唔著底褲加超短裙出街, 你會行街行到濕晒, 唔係因為佢屌你個閪屌得勁, 係佢屌你個腦屌得勁, 久而久 ...
Wow 完全明白啦!

多謝師姐認真賜教

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-6-26 03:25 PM 發表 查看引用來源

今日忙到飛起,不過我都要回覆左ching先,我自已覺得,男人同女人最大分別,係男人可以淨係單靠肉體上既刺激而挑起性慾,所以就算個男人唔中意個女人,只要下身夠刺激就可以射。

而女人係要由內心感覺滿足先可 ...
你用口交呢部份黎解釋 真係十分貼切呢

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-6-26 04:32 PM 發表 查看引用來源

Wow 完全明白啦!

我地既主性同奴性都係比日本人迫出黎

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-26 07:03 PM 發表 查看引用來源

我地既主性同奴性都係比日本人迫出黎
哈哈哈

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-6-24 10:18 AM 發表 查看引用來源

好野!終於遇到同聲同氣既師姐啦!我都有好似你咁玩,除左顔射,有時亦會比佢反綁雙手係背後,我打開M字腳比佢射全身,佢痾完再狂潑凍水落我個身度。

師姐多d交流下唔同玩法啦

http://n2.hk/d/i ...
呢幾日好忙而家先有時間入黎^_^
其實我本人最鐘意係犬調,真空露出,遙控震蛋,以及灌腸肛交。呢幾種都係極凌辱又唔會傷身。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-26 02:05 AM 發表 查看引用來源

我自己覺得啦, 玩女奴, 唔係要性能力有幾勁幾勁, 而係識得掌握女奴既心理, 你係女奴你會明白, 你主人叫你唔著底褲加超短裙出街, 你會行街行到濕晒, 唔係因為佢屌你個閪屌得勁, 係佢屌你個腦屌得勁, 久而久 ...
大師兄即係大師兄,勁呀

引用:
原帖由 lostergundam 於 2015-6-24 11:34 AM 發表 查看引用來源
bcm姐姐現身留言,b姐好耐冇出post了……

我唔出得啦,男友唔比我再貼相上網@@

引用:
原帖由 bcm 於 2015-6-26 07:39 PM 發表 查看引用來源
我唔出得啦,男友唔比我再貼相上網@@

豬公變了男朋友?稱呼唔同左wor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆