上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.2k

悶悶悶~

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-2-23 03:29 PM 發表 查看引用來源
hehe好咪得囉,我都好鍾意成日搞到老婆開開心心,咁樣生活先正架嘛。我仲成日去操gym keep住要fit既身形,咁先會保持對佢既吸引力。

我好認同夫妻間性係好重要,性生活協調大家都會sweet d. 係引版都見好多無論男女都因為同另一半性方面唔開心而出去搵Sp,雖然我唔覺得用e樣野做藉口去出軌係啱,但有時見有d朋友因為結婚耐左又有小朋友而唔想同老公攪,我其實好想提下佢地,但又好似好多事咁。

引用:
原帖由 十刑 於 2015-2-23 03:36 PM 發表 查看引用來源

來創造我倆的秘密花園

咁俾個玄彬我先,唔該 XD

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-23 03:41 PM 發表 查看引用來源

我好認同夫妻間性係好重要,性生活協調大家都會sweet d. 係引版都見好多無論男女都因為同另一半性方面唔開心而出去搵Sp,雖然我唔覺得用e樣野做藉口去出軌係啱,但有時見有d朋友因為結婚耐左又有小朋友而唔想 ...
太多原因啦 我都唔支持
但呢個世界就係咁 ~"~
所以呢 如果我會偷食呢個念頭
我寧願分手/離婚

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-23 03:37 PM 發表 查看引用來源
悶悶悶~
開工未呀?

C姐好得行

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-23 03:44 PM 發表 查看引用來源

開工未呀?

初8先開

係呀,而家香港正正出現好多呢d問題,講真我在引版都見到好多cases因為彼此性生活唔好而出去搵sp,講真兩人之間真係要好溝通同keep住果種sweet and fresh既感覺,結婚之後更加要keep好自己既吸引力,其實男女雙方面都要去為對方諗囉。我認為好多人都係為生小朋友而做,之後就好少同老公老婆做,咁樣其實係好唔健康既生活,大家都冇左性趣係一件幾可惜既事,兩個人日日都見面,但係最重要既野就少左。最緊要當事人要去了解同正視個問題,外人又真係講唔到咁多。
引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-23 03:41 PM 發表 查看引用來源

我好認同夫妻間性係好重要,性生活協調大家都會sweet d. 係引版都見好多無論男女都因為同另一半性方面唔開心而出去搵Sp,雖然我唔覺得用e樣野做藉口去出軌係啱,但有時見有d朋友因為結婚耐左又有小朋友而唔想 ...

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-23 03:43 PM 發表 查看引用來源

太多原因啦 我都唔支持
但呢個世界就係咁 ~"~
所以呢 如果我會偷食呢個念頭
我寧願分手/離婚
咁去到出軌,都一定有原因嘅。我都覺得結左婚就唔應該再偷食,要玩真係趁結婚前玩曬先,但都明有d野係好難控制,睇po都見唔少。

引用:

家家有本難念的經

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆