上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  153.4k

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 08:32 PM 發表 查看引用來源
/sorry新野吾俾出報告,請見諒:smile_13:
比人管?

回覆 671# 的帖子

係呀,肥姐有怨言,今曰在討論我地,叫我勸各大師兄低調啲、:smile_44:

回覆 670# 的帖子

四妹UU真係咁吸引,:smile_41: 有時間吾試都𥄫𥄫:smile_47:

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-8-9 09:44 PM 發表 查看引用來源

改食紅米,夠健康
其實最健康係小食多餐
不過訓前或搞野前三個鐘唔好再食野

瞓前唔食,知道的。搞野前唔食,唔明解,未聽過。

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 08:13 PM 發表 查看引用來源
條腿冇番,:smile_45: 試左第個,玩得開心,走時揾到杯茶:smile_40: ,奈何冇時間試:smile_39:
恭喜恭喜!

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
我知個阿扑望邊間髮仔啦,X仁,個間有乜好野架。:smile_41: 另煙妹後生就後生,不過望落吾係我杯茶:smile_39:

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
我知個阿扑望邊間髮仔啦,X仁,個間有乜好野架。:smile_41: 另煙妹後生就後生,不過望落吾係我杯茶:smile_39:
煙妹唔後生架啦,估應該卅尾,不過baby face 又唔算肥(可能因為食煙),望落後生

回覆 677# 的帖子

煙妹铺我望好似好细,好似冇乜女,同其它女好似吾係好掂咁:smile_44:

師兄你仲有找薯片?
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 07:28 PM 發表 查看引用來源
吾該单身兄:smile_o05: 今日走去巡視一下 確定位置,本來去飲人奶架:smile_13: ,但奶妈吾係度, 其餘不诺食,新記又係上次做我果個,因我想試阿平,结果走番去老地方,臨走見有後生仔 ...

回覆 679# 的帖子

今日隨缘揾,係門口咪入囉,吾係,門口其餘3件向我招手,我走都走吾切:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆