上一頁下一頁
發新話題

做了三年玩物,今天,我又回到他身邊 Updated p.44

收藏  |  訂閱
718  567.0k

不如多吸收幾個後備情人

推~

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-11-19 10:36 PM 發表 查看引用來源

其實他沒有甚麼好的,只是我愛他
可唔可以具體形容一下妳的「情人」?
是否中年都沒有肚腩?是否行出來就好型好charm?

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-11-19 10:36 PM 發表 查看引用來源

沒有
但我們有共識,我們不會讓這事發生
But he only relies on u to take the preventive measure..

有時愛一個人真喺冇原因。可能喺前世欠咗佢:smile_45:

引用:

其實他沒有甚麼好的,只是我愛他

樓主講得無錯,個男人無咩好,只係自己可以好傻咁去愛佢。
我同樓主1樣,係19歲時同樣係失戀後遇上1個大自己10幾年嘅男人,同樣成為個男人嘅玩物,同樓主唔同嘅我被人玩了15年,而樓主比我好好多,因為樓主嘅男人可以照顧樓主生活,而玩我嘅男人連1包紙巾都未送過比我。

:smile_40: 這些機會不是屬於我的    冇期限的一直做小三 ... 最終都係得你一個傷心 你覺得時間長左 你恢復過來既時間要幾耐 只要你覺得你成世都唔再搵男友 唔結婚生仔  你就keep住 加油  ...最緊要開心...

引用:
原帖由 jessica413 於 2013-12-18 12:50 AM 發表 查看引用來源
樓主講得無錯,個男人無咩好,只係自己可以好傻咁去愛佢。
我同樓主1樣,係19歲時同樣係失戀後遇上1個大自己10幾年嘅男人,同樣成為個男人嘅玩物,同樓主唔同嘅我被人玩了15年,而樓主比我好好多 ...

我係新手,所以覆唔到message,我都係見到樓主的文,所以有感而發。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆