上一頁下一頁
發新話題

男友又出trip..skype住自食其力 (p108 update p109 相)

收藏  |  訂閱
1.7k  114.0k

回覆670 #的帖子

係不知幾想同佢住ja:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-10 03:35 PM 發表 查看引用來源
係不知幾想同佢住ja:smile_o05::smile_o05:

不過可能對方唔係咁想

引用:
原帖由 chris05 於 10-5-2013 03:36 PM 發表 查看引用來源不過可能對方唔係咁想
佢都係咁諗架

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-10 03:48 PM 發表 查看引用來源
佢都係咁諗架

下??真唔真呀??:smile_41:我開始懷疑佢係咪有家室:smile_13:

引用:
原帖由 chris05 於 10-5-2013 03:58 PM 發表 查看引用來源下??真唔真呀??:smile_41:我開始懷疑佢係咪有家室:smile_13:
係真既,
佢冇正室架,佢個大婆就係我:smile_30:
我仲評估緊應唔應該同呢個男人一齊果陣,我都懷疑過佢係有家室.
一個30幾歲既男人,又高大又搵得,唔煙,酒就少少唔,唔賭,人又nice etc
點解會冇人mark佢

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-10 04:50 PM 發表 查看引用來源
係真既,
佢冇正室架,佢個大婆就係我:smile_30:
我仲評估緊應唔應該同呢個男人一齊果陣,我都懷疑過佢係有家室.
一個30幾歲既男人,又高大又搵得,唔煙,酒就少少唔,唔賭,人又nice etc
點解會冇人mark佢

http:// ...
咁你都接受到,你都好愛佢男人既野,做得好既唔會咁易俾人知道,
你都選擇咗,將來係點冇人知

引用:
原帖由 chris05 於 10-5-2013 05:14 PM 發表 查看引用來源咁你都接受到,你都好愛佢男人既野,做得好既唔會咁易俾人知道,你都選擇咗,將來係點冇人知
咁時間會證明一切既

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-10 05:20 PM 發表 查看引用來源
咁時間會證明一切既

希望係啦

引用:
原帖由 chris05 於 10-5-2013 06:04 PM 發表 查看引用來源希望係啦
一段感情係需要信任,但如果你真係先入為主左佢真係有家室既,咁真係冇野好講架喎:smile_30:
如果因為我唔信佢,不合理地懷疑佢而搞到大家唔開心,甚至傷感情既,咁又有咩意思呢:smile_40:

引用:
原帖由 Cmiu 於 2013-5-10 06:11 PM 發表 查看引用來源
一段感情係需要信任,但如果你真係先入為主左佢真係有家室既,咁真係冇野好講架喎:smile_30:
如果因為我唔信佢,不合理地懷疑佢而搞到大家唔開心,甚至傷感情既,咁又有咩意思呢:smile_40:

http://i.discuss.com.h ...
你誤會了,我唔係咁意思,就算係既,都係你既選擇,你認為係開心既就得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆