上一頁下一頁
發新話題

分享AV幻想和實戰 (最後一篇感言P203連相)

收藏  |  訂閱
3.0k  294.1k

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-12 01:53 AM 發表 查看引用來源

我自己都覺動得好勁,所以咪唔多鍾意跑步囉~~盪盪下
有時追車都郁到露咗呀.....
Haha 追車?路人一定睇得好開心啦

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-12 01:53 AM 發表 查看引用來源

我自己都覺動得好勁,所以咪唔多鍾意跑步囉~~盪盪下
有時追車都郁到露咗呀.....
男人見到流口水
跟住到你出哂水

訓啦 夜了

引用:
原帖由 htchxh 於 2012-9-12 02:02 AM 發表 查看引用來源
訓啦 夜了

me2:smile_o07:

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-12 01:47 AM 發表 查看引用來源

兩個球体真的很好看嗎?:smile_41:
真係

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-12 12:17 AM 發表 查看引用來源

38F,想減細啲:smile_o05:
點解啊?

我唔會流口水架,我只會視姦你:smile_30:
引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-12 01:39 AM 發表 查看引用來源

俾人睇住好唔好意思,佢哋流晒口水呀!:smile_27::smile_27:

絕對好看!可以揸上手搓來搓去就更爽喇~
引用:
原帖由 大少奶奶 於 2012-9-12 01:47 AM 發表 查看引用來源

兩個球体真的很好看嗎?:smile_41:

洗澡完,最後一次post相

最後一次的分享,這兩個星期我突然由一個間中睇AV自尉下,變成一個在引版想被人或去勾引別人,尋求一個人晚上寂寞和無聊,但並沒有出想過真正的出鬼。在這裡被大家的故事吸引,引到晚晚都想要,淫水不斷流…..,忍唔住被人勾引了…… 我越來越貪玩,又POST想又同某些人起交流了,坦白說入夜的我變得更淫蕩了,我內心好興奮但又害怕,可能就是喜歡刺激吧!點都好……多謝大家對我的分享和F CUP的愛護。今天我醒了,決定和大家說再見!也許有天我又想逃回淫慾的世界,如果真有這天再和大家分享吧!

感激陪伴我吹過水的…..陪我淫蕩過的….
大少奶奶同大家說再見!:smile_o07:
:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆