上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.3k

gee...this is a nerve-wracking episode.  I can't believe people are so wicked.  I hope Helen actually read your email before hand.  Waiting for your update.  Thanks

your story is way better than all the T.V. soaps....i really think you got to have a 主題曲 now. I can't wait for the next episode.

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-6-14 02:37 AM 發表 查看引用來源

唉~ching你真喺失策!點會send email架?除非有其他我哋呢啲觀眾唔知嘅情況出現,我記得你話佢會叫下屬處理email架喎!你咁搞萬一通知唔到佢就先踢爆咗佢嘅秘密俾你嘅下 ...
你講得好岩,事後孔明係好容易
當時send email係我諗到第一個念頭(除左電話之外)
根據我對佢既經驗,當佢係外地時,會頻頻用email同公司老闆聯絡,匯報一切,所以佢睇到email既機會幾高
況且我email只得幾個宇,又係匿名,就算比人睇到,唔知底細既,都唔知係乜,以為係D無聊電郵或spam mail都未定
我唔係話我做得岩,而係係當時咁逼切環境之下,我唯有咁做...

至於我追出宴會廳,大聲叫佢個名,我係#644個帖已經解釋過
當時人多嘈吵,就算我幾大聲,佢都聽唔到,只有附近10個8個人聽到
人急起上黎,咁做係自然反應,當時根本無時間作詳細考慮

Support

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-14 07:54 AM 發表 查看引用來源你講得好岩,事後孔明係好容易當時send email係我諗到第一個念頭(除左電話之外)根據我對佢既經驗,當佢係外地時,會頻頻用email同公司老闆聯絡,匯報一切,所以佢睇到email既機會幾高況且我email只得幾個宇 ...
此女子殊不簡單,尤其佢嘅價值觀!

有update末

就放工喇,仲未出嘅,樓主通常放工前出post架

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-13 04:05 PM 發表 查看引用來源
後記(二)

在我聽到那個消息時,已是中午時份,而他們對付Helen的行動,在晚上舉行的酒會及晚宴完畢後就會展開。我非常著急,說實話,我不想她有事。其他不用說,與一個愛滋病帶菌者性交,給染上愛滋病的機會極高。 ...
唔知你會唔會變左佢救命恩人呢?

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2012-6-14 04:59 PM 發表 查看引用來源
就放工喇,仲未出嘅,樓主通常放工前出post架

sorry...ching...
星期四一般都好忙...今日未必出到....
明天一定可以...

等得好辛苦呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆