上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.1k

有d人(男女都係) 都係想多個人關人或永遠唔想做衰人開口say no
引用:
原帖由 小松月 於 2012-1-31 03:47 發表 查看引用來源

:smile_o12:
拖泥帶水既男人, 好難俾到女人想要的幸福

引用:
原帖由 PostitCY 於 31-1-2012 08:53 AM 發表 查看引用來源
"我講下笑咋" 其實只係比自己易落台d..但明眼人會知係咪講笑. :smile_44:

不過都係果句啦! 唔試無機會, 試就唔會無機會, ching 都要諗下, 如果你唔約佢情人節,第二個人約左佢既話ching 你果日唔會好受得過食白果. ...
做乜大家好似將我變左做主角咁架,應該 ching 你先係呢度既主人黎波。

不過都多謝大家 ge 意見同鼓勵我會再考慮一下…

唔"責"死..都嚇死.:smile_o08:
引用:
原帖由 小松月 於 2012-1-31 03:58 發表 查看引用來源

嘩:smile_o04:
你個fd會唔會俾佢責死架XD

引用:
原帖由 小松月 於 2012-1-31 03:33 AM 發表 查看引用來源

咁又岩, 但即使只係朋友, keep到10年, 我都覺得有d野架啦
7年可以已經痕痕地

我講左咁多野, 我好似赤裸裸咁呢....:smile_o05:
引用:
原帖由 小松月 於 2012-1-31 04:04 發表 查看引用來源

我都想見,,不如搞個gathering:smile_o11:

我有時都係咁, 得明閒上黎,一留就好多cm, 有時我都覺得好似自己係洗灌水咁.....:smile_o03:
引用:
原帖由 小松月 於 2012-1-31 04:11 發表 查看引用來源
:smile_o04:
不經不覺留左咁多cm(好似洗緊版咁)
有d唔好意思添:smile_o05:
冇計啦, 次次呢d時間上黎得我一個孤令令:smile_o03:

咦!! 燒到埋黎既?
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 08:48 發表 查看引用來源

你同樓主有緣既話,渣下大葵扇又有何不好呢?哈哈!

其實ching 又好c妹又係..我都好高興識到大家 想pm 咪pm 羅...
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 08:49 發表 查看引用來源

ching ...  睇黎 c 妹 LOVEF 對你都…    佢女仔怕醜唔 pm 你,你 pm 佢啦…

希望今日..出到啦...:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:
引用:
原帖由 sexman44264 於 2012-1-31 08:53 發表 查看引用來源
早晨ching, partXXI幾時出爐?十卜 X N 次!

我未update 唯有埋一埋ching 你上枱先啦..:smile_13:
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 09:02 發表 查看引用來源

做乜大家好似將我變左做主角咁架,應該 ching 你先係呢度既主人黎波。

不過都多謝大家 ge 意見同鼓勵我會再考慮一下…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆