上一頁下一頁
發新話題

蘭桂坊倒數的一晚, 撻著個TBG (P4, 10, 11 update, final P13)

收藏  |  訂閱
1.2k  159.8k

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:12 AM 發表 查看引用來源

下....mud攪攪下變到相睇:smile_19:
不如我地講番mac機:smile_35:
但似乎呢度己經開始慶烚烚討論同研究緊你啵
包括我在內

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:12 AM 發表 查看引用來源

下....mud攪攪下變到相睇:smile_19:
不如我地講番mac機:smile_35:
佢懶醒, 我係對你份工好奇, 唔係對你好奇呀...

引用:
原帖由 nobrala 於 2012-1-11 12:13 AM 發表 查看引用來源
我都有諗過, 但呢個GAG太爛啦...

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:14 AM 發表 查看引用來源
但似乎呢度己經開始慶烚烚討論同研究緊你啵
包括我在內
唔好將個focus放係我到...我好唔慣...:smile_19:

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:14 AM 發表 查看引用來源

sorry lor...
不過俾到d topic大家笑下我又無咩所謂:smile_35:
你用呢個話題好易同人有話題...你咪好易溝到女囉...

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-11 12:12 AM 發表 查看引用來源
冇其他意思
純粹講笑
唔緊要,大家開心無咩所謂

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:14 AM 發表 查看引用來源

sorry lor...
不過俾到d topic大家笑下我又無咩所謂:smile_35:
點止笑, 直頭大開眼界!!
原來屠夫咁專業仲要考試 :smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 Mr.番番 於 2012-1-11 12:15 AM 發表 查看引用來源

唔好將個focus放係我到...我好唔慣...:smile_19:
你怕羞呀...

引用:
原帖由 nobrala 於 2012-1-11 12:14 AM 發表 查看引用來源

佢懶醒, 我係對你份工好奇, 唔係對你好奇呀...
我相信世界上有近9成女人都是口不對心的動物 :smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 nobrala 於 2012-1-11 12:16 AM 發表 查看引用來源

你用呢個話題好易同人有話題...你咪好易溝到女囉...
都係sia ching問開先講起:smile_35:
唔會啦...一陣人地以為我真係個d屠夫...仲唔俾人一腳伸走咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆