上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 32

收藏  |  訂閱
2.9k  61.4k

今日的沉區已不復昔日的熱鬧及樂趣........原因??:smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-3-25 10:27 AM 發表 查看引用來源
今日的沉區已不復昔日的熱鬧及樂趣........原因??:smile_39:
不同時間,會沉不同的事或人,我最近沉單車,想換過部貴d,3乂左右

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-24 12:48 PM 發表 查看引用來源
返黎出個包膠:smile_o07:
嘩!!里幅圖 攪到禾在公司要快上快落過:smile_19: :smile_19: (不過刀幾正):smile_47:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-3-25 10:27 AM 發表 查看引用來源
[fly]早~早~早~晨[/fly]

引用:
原帖由 golftin 於 2011-3-25 10:32 AM 發表 查看引用來源

不同時間,會沉不同的事或人,我最近沉單車,想換過部貴d,3乂左右

星期日去左歐洲城行街, 係迪卡農見有oyama skyline, 賣26xx人仔, 有d心動 :smile_13:

引用:
原帖由 golftin 於 2011-3-25 10:32 AM 發表 查看引用來源

睇啱邊隻牌子講我知,朋友是賣單車的,一定比別人平:smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-3-25 10:50 AM 發表 查看引用來源

嘩!!里幅圖 攪到禾在公司要快上快落過:smile_19: :smile_19: (不過刀幾正):smile_47:
快上快落吾係你作風咩?  上次飛左隻非常好,吾見幾皮野:smile_22:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-3-25 11:03 AM 發表 查看引用來源

星期日去左歐洲城行街, 係迪卡農見有oyama skyline, 賣26xx人仔, 有d心動 :smile_13:
早晨, V 佬督

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-3-25 11:19 AM 發表 查看引用來源
早晨, V 佬督
早晨y佬

講開v老篤...前排同香港班後生仔同事吹下水, 我叫某人試下用v老篤啦...之後個個好似以為我講笑咁...咩v老篤呀...係唔係v樂敦呀...我都唔知改左名叫v樂敦 :smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-3-25 10:50 發表 查看引用來源

巧似男人黎 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆