上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  62.8k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-22 03:06 PM 發表 查看引用來源

都係果句, 夏天RJ搵朵花 :smile_34:
外出補一補,回家才知家裡果個係最好.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-22 03:06 PM 發表 查看引用來源

其實.....將個模式轉一轉........會唔會好D????
點樣呀?  女上男下牙?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 03:10 PM 發表 查看引用來源
幾時攪個長隆進補團?  她答應左我去....但可能會冇事發生架.....因為君子招牌仍然在高掛
她回來後我隨時一至五上班日約佢去, 太陽妹又想去長隆嗎?

要睇睇出去玩時既感覺才FEEL到幾時有得食 :smile_34:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-22 03:05 PM 發表 查看引用來源

我煩緊搬屋呀, 呢排好忙冇時間去搵, 辛苦了我女人 :smile_13:
兩房一廳,分間房比太陽油住

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 03:12 PM 發表 查看引用來源
外出補一補,回家才知家裡果個係最好.
其實是的, 已幾晚沒回家, 今早她打來已經燥燥地 :smile_42:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-22 02:59 PM 發表 查看引用來源

其實扮醉就最好
太陽油飲紅酒...越飲越醒....下次飮洋酒

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 03:15 PM 發表 查看引用來源
兩房一廳,分間房比太陽油住
本來搵到間兩室一廳 2800 跟關口, 他媽的...晚上睇完明早打去就已經出租了 :smile_o02:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-22 02:58 PM 發表 查看引用來源

佢仲未入到. so 落淚了
Can't find the way out 比左2500元太陽油

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-22 03:18 PM 發表 查看引用來源
太陽油飲紅酒...越飲越醒....下次飮洋酒
佢醉唔醉沒所謂, 你醉了他輔你回酒店, 再耍下醉拳睇下佢有冇還手 :smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-22 02:51 PM 發表 查看引用來源

佢要想出一個......進可攻........退可守......既方法.........收拾太陽油.........而又破壞唔到翩翩君子既型像.........
冇可能的.比喻"要食好野.但又不可經喉嚨落" 這是不可兩全奇美:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆