上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.2k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-10 01:35 PM 發表 查看引用來源

即係我要同呀嫂講..."冇嫁冇嫁...我從來都未見過呀大0係度溝女嫁...同依度D女完全唔熟嫁...由其係依度果個佢特別唔識嫁."
:smile_29: :smile_29: :smile_29:

玩咁大就真係.............

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-11 01:49 PM 發表 查看引用來源

果日需要你幫我 BOOK 酒店.......:smile_13:
咁就book新世紀喇,應該唔使1k一晚掛:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-11 06:51 PM 發表 查看引用來源

咁就book新世紀喇,應該唔使1k一晚掛:smile_27::smile_27::smile_27:
88又係唔使一K, 168又係唔使一K...388又係唔使一K.....888.....

我諗CP冇一K一晚既酒店掛.....

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-11 01:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_29: :smile_29: :smile_29:

玩咁大就真係.............
你放心啦...我飲"醉"左通常好安靜...唔會亂講野嫁喎.....你識我咁耐都知嫁

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-11 01:49 PM 發表 查看引用來源

果日需要你幫我 BOOK 酒店.......:smile_13:
唔洗book啦,..去sn冲个涼咪得囉

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-11 06:51 PM 發表 查看引用來源

去滙华,..你話識得柏權咪得囉,.係新世紀揾值昇机接你返滙华呀!!:smile_35:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-8-11 08:09 PM 發表 查看引用來源
唔洗book啦,..去sn冲个涼咪得囉
咪係...而家邊有單身漢BOOK酒店嫁

唔係SN就正骨嫁啦

住酒店對住4道長悶到死....都係使咁多錢...SN正骨有人服待....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-11 11:06 PM 發表 查看引用來源

咪係...而家邊有單身漢BOOK酒店嫁

唔係SN就正骨嫁啦

住酒店對住4道長悶到死....都係使咁多錢...SN正骨有人服待....
佢同老婆一齊woo,點單身呀:smile_14::smile_14::smile_14:

引用:

離譜左 D WOR.........

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-11 06:59 PM 發表 查看引用來源

你放心啦...我飲"醉"左通常好安靜...唔會亂講野嫁喎.....你識我咁耐都知嫁
果晚我實隊"醉"你!!!!!:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆