上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.0k

引用:
原帖由 sunboy36 於 2010-1-18 11:22 PM 發表 查看引用來源
佢細老問我借3萬, 最後我只肯借兩萬, 我叫佢自己出去借, 借唔到就遲𪊲先結
都唔明佢得個22歲仔急咩𤪻, 重有大把波都未見過 A B C cup
鄉下係咁上下嫁啦...22歲要結婚嫁喇...同我地D思想完全不同啦

同埋..你果2萬借得都預左俾嫁喇.....

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-1-19 12:06 AM 發表 查看引用來源
同是天涯淪落人,相蓬何必曾相識
而家唔會再淪落了...

引用:
原帖由 sunboy36 於 2010-1-19 12:04 AM 發表 查看引用來源

我一𪊲都唔偉大, 我都叫佢自己出借緊𪊲, 上面咖女女心口最偉大:smile_47:
緊係要啦...唔好令佢靠晒你....唔係你以後有排要撐啊...

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-1-19 12:06 AM 發表
同是天涯淪落人,相蓬何必曾相識
性情中人,留精不留情,谈何容易!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-1-18 05:24 PM 發表 查看引用來源

所以同D要養既大陸女仔一齊而自己又冇咩能力養的話實在太辛苦喇...
好彩我唔洗!!!:smile_o06:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-1-18 08:18 PM 發表 查看引用來源

你問佢...人生有幾多個十萬
咁你人生有幾多個女女???:smile_o01:

引用:
原帖由 sunboy36 於 2010-1-18 10:42 PM 發表 查看引用來源

我老婆鄉下系農村, 結婚系咁樣, 男家先比女家一筆錢 (通常幾千至幾萬, 好似系睇條女靚啲錢就會多啲:smile_14: ), 之後女家會用呢筆錢買番傢俬比男家, 當然中間濕下腳啦, 結婚當日請條來煮菜, 系屋企 ...
我一毛都無比..............:smile_o08:  應該話無人同我要........:smile_o13: 反而有一皮野嫁妝老虎 KEEP!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-1-19 01:18 AM 發表 查看引用來源

緊係要啦...唔好令佢靠晒你....唔係你以後有排要撐啊...
所以我仲係度扮窮!! 應該話唔洗扮已經係窮!!:smile_o08:

引用:
原帖由 cavemen 於 2010-1-19 10:01 AM 發表 查看引用來源

性情中人,留精不留情,谈何容易!
鐵石心腸..就好容易做到

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-1-19 02:09 PM 發表 查看引用來源

好彩我唔洗!!!:smile_o06:
<--應該話"好彩我唔!!!":smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆