上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.5k

回覆 667# 的帖子

精彩阿 一聲笑兄 專登申請AC入黎支持你

順便問埋 可唔可以PM埋俾我:smile_47: 唔該哂

好正. 謝分享..

下次不如叫埋阿叔玩二穴插入,
然後同時射晒啲子孫落你老婆入二穴.
包你老婆 HIGH 死 回味無窮~~

Hi. I am new one!

Can you PM your wife's photos for me?

一聲笑兄

追佐咁耐POST, 可否PM 你既相給小弟??? 謝謝

引用:
原帖由 chakng 於 2009-9-8 12:08 PM 發表 查看引用來源
好正. 謝分享..

下次不如叫埋阿叔玩二穴插入,
然後同時射晒啲子孫落你老婆入二穴.
包你老婆 HIGH 死 回味無窮~~
又有報告出,等我搞掂埋個老婆先出呢個報告

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-9-8 10:37 PM 發表 查看引用來源

又有報告出,等我搞掂埋個老婆先出呢個報告
一兄, 唔單止要出報告

仲要係呢邊貼相呀

個邊要好多分先可以睇, 唔好忽略我地呢邊既忠實FANS呀!!!!!!!

估都估唔到老婆可以有咁大娛樂(性)

引用:
原帖由 傻鳥 於 2009-9-8 10:41 PM 發表 查看引用來源

一兄, 唔單止要出報告

仲要係呢邊貼相呀

個邊要好多分先可以睇, 唔好忽略我地呢邊既忠實FANS呀!!!!!!!
唔係想忽略呢邊d大哥,只不過唔識係呢邊點貼相!

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-9-9 12:09 AM 發表 查看引用來源

唔係想忽略呢邊d大哥,只不過唔識係呢邊點貼相!
明白,明白咁你快d學下啦... 你老婆識唔識upload嫁?

老婆呢輪真係好食得,密密食都唔滯,而阿叔就春風滿面,好似今晚佢又斬埋燒味買埋啤酒過黎,老婆幾杯落肚已經high high地,我同阿叔即興一齊調戲押弄老婆,阿叔甚至不介意伸出舌頭舔弄老婆屎眼,其實老婆好似還未沖涼,阿叔呢回真係舔屎!而且仲舔得好9和味咁,老婆亦甚為享受有此服務,,,,,,,
經阿叔一輪舔弄下,老婆個菊花門已經好似有充足水份,我當然把握機會,拿臨穿上安全裝備,老婆禁地終於被我一攻而破,原來個屎眼真係好窄,唔似前門咁暢通無阻,我碌嘢被緊緊包裹,簡直沒有一絲空間,稍為抽動老婆已大叫大喚,我祇好慢慢地蠕動,而阿叔就在旁看得目定口呆,結果在幾下援慢抽動下,我已忍不了而洩出,睇黎阿叔都好似躍躍欲試,不過老婆呢個禁地又點會肯再比阿叔進入呀!佢話被我抽動時都覺有些疼痛,下次都係寧願走回正路喎,,,,,,,,,,
都總算衝破左老婆既處女禁地,而阿叔今次就有得睇冇得玩!不過都要多謝阿叔肯同我老婆舔屎眼,如果唔係得阿叔舔得老婆個屎眼咁舒服,我都未必能夠衝破老婆呢個後門禁地//////////

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆