上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  109.0k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-11 11:07 AM 發表

S兄好!:smile_30: 生意好嗎? 好掛住你
....好到不得了....project....一個接一個......下星期組左個.....孝察性團.....我做領隊.....由東莞開始....去到西安.....+幾個站.....你係唔係西安呀......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-31 08:18 PM 發表 查看引用來源

師兄...你都好有錢...買2層樓比條女???:smile_53: :smile_53: :smile_53:
佢跟咗我咁多年, 之前我打工個好窮, 佢同我捱過.  而家我有境.  點都要對佢表示吓.  佢最青春個陣, 最可以賺錢個陣, 就係我最窮嘅時候.  佢都願意跟我住我. 而家雖然一齊咁多年, 我地感情仲好好.

引用:
原帖由 USA911 於 2009-11-12 09:43 AM 發表 查看引用來源

佢跟咗我咁多年, 之前我打工個好窮, 佢同我捱過.  而家我有境.  點都要對佢表示吓.  佢最青春個陣, 最可以賺錢個陣, 就係我最窮嘅時候.  佢都願意跟我住我. 而家雖然一齊咁多年, 我地感情仲好 ...
你都算係一個有情有義的人...呢方面值得一讚...:smile_o12:

但係你結左婚...一早就唔應該搞咁多野...不過既然都一起咁耐...各取所需...只是怕有一天個大陸女仔要人唔要錢...到時搞到滿城風雨...又假如老婆有一天知道她的存在...:smile_53: :smile_53: :smile_53:

最後...我只能同你說句...祝你心想事成...:smile_46:

唉...真係忍唔到,打番俾佢,但佢好決絕,唔聽唔理我,跟住發左個sms俾我,話俾番晒D野我,而我戶口,喺今朝多左10000.......

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2009-11-12 12:43 AM 發表 查看引用來源

....好到不得了....project....一個接一個......下星期組左個.....孝察性團.....我做領隊.....由東莞開始....去到西安.....+幾個站.....你係唔係西安呀......
哇:smile_14: 仲有考察團添,恭喜S兄生意越做越大啦:smile_38:
吾知我幾時先有你甘成功呢:smile_13:
小弟當然吾係西安啦,我都想呀,不過吾駛做咩?
依家都係一星期香港深圳兩頭騰 ,連東莞都少去羅

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 10:50 AM 發表 查看引用來源
唉...真係忍唔到,打番俾佢,但佢好決絕,唔聽唔理我,跟住發左個sms俾我,話俾番晒D野我,而我戶口,喺今朝多左10000.......
甘算數啦佢都甘決絕,而且都比番錢你添,
好明顯佢有更好的發展,祝福佢啦別拖拉了
重新上路吧:smile_38:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-11 06:36 PM 發表 查看引用來源

講係甘講,避得就避:smile_44:
又想拖人3年牙...:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 10:50 AM 發表 查看引用來源
嘩...比番1雞野你咁好死...:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 用假音說話 於 2009-11-11 09:42 PM 發表
上回說到美媚 “姨姨到了”,搞得老友心裡不是味兒,老友懷疑美媚是否當他水魚,思前想後,決定測試美媚真心還是假意,並構思了天大的謊話,看看美媚是何等反應:對話如下:

老友:親愛的,如我在國內設廠,妳到時 ...
擺明女女本身立心不良,抵佢死

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 10:50 AM 發表
唉...真係忍唔到,打番俾佢,但佢好決絕,唔聽唔理我,跟住發左個sms俾我,話俾番晒D野我,而我戶口,?今朝多左10000.......
佢做咩無啦啦俾反一皮你?好方向想會唔會因為你無認承關於結婚所以佢先搵新老細?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆