上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲<>

收藏  |  訂閱
1.5k  29.5k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-8 04:58 PM 發表 查看引用來源

肥成咁呀!?:smile_o14:
:smile_o01: :smile_o01: 聽講已經瘦番d架喇

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-8 05:01 PM 發表 查看引用來源

做乜咁環保呀......唔用膠袋要食藥...........:smile_13: :smile_30:
咁人地點知...拖吓手都會大肚既0者:smile_03:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-8 05:00 PM 發表 查看引用來源

乜附近有居屋咩??:smile_41:
你個新移民丫 :smile_55:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 05:02 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: :smile_o01: 聽講已經瘦番d架喇
有無check清楚呀?可能真係喎,佢地咁勤力…:smile_o10:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-8 05:00 PM 發表 查看引用來源

咁好難怪佢既.........佢可能好耐無的咁既經驗呀嗎:smile_03:
搶手貨....邊會冇經驗:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-8 05:00 PM 發表 查看引用來源

乜附近有居屋咩??:smile_41:
你有錢人家點知平價樓丫.....:smile_39:

花倫, 咁係啡色定白色:smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-8 05:05 PM 發表 查看引用來源

你問人身體邊個位置先得架?? 可能係青色呢.......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-8 05:04 PM 發表 查看引用來源

有無check清楚呀?可能真係喎,佢地咁勤力…:smile_o10:
:smile_o14: :smile_o14: ~~~ 勤力你都知.......:smile_o14:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 05:07 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: :smile_o14: ~~~ 勤力你都知.......:smile_o14:
乜你唔知咩?? 好多人都知啦........:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-8 05:05 PM 發表 查看引用來源

你咁熱果頭o既 , 連有咩色都知 ... :smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆