上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  22.4k

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 05:27 PM 發表 查看引用來源

偉大媽媽...你都會有同感......咁奇怪:smile_14:
我一早同我女友講過咁樣gei睇法...
今時今日....太多....是非倒轉gei謬論.....
世界都變得太奇怪......:smile_39:

就放工喇:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-23 05:35 PM 發表
就放工喇:smile_o13: :smile_o13:
準備 count down!

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 05:27 PM 發表 查看引用來源
體罰..... 痛痛架....
體罰係直接同有用架啦....
唔係佢無耳性架.....
合理咪得lo...
同埋...要即時打....
過左氣先比我發現...
就算點錯都唔可以補打架.....
因為...對於一只狗gei認知入面....事後打...
佢只on  dogdog...都唔明自己錯乜....
最重要係要on dog dog好清析自己錯乜....
唔係我想打...係需要架姐...明未....:smile_14: :smile_13:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 05:33 PM 發表 查看引用來源

我一早同我女友講過咁樣gei睇法...
今時今日....太多....是非倒轉gei謬論.....
世界都變得太奇怪......:smile_39:
你mama or 你女友mama巧煩:smile_41:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 05:38 PM 發表 查看引用來源

你mama or 你女友mama巧煩:smile_41:
我對佢講我對呢單news gei睇法唔係一般報紙所形容咁lo......:smile_13:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 05:36 PM 發表 查看引用來源
準備 count down!
我都收工啦...得閑再傾.....88  all~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 05:44 PM 發表 查看引用來源

我對佢講我對呢單news gei睇法唔係一般報紙所形容咁lo......:smile_13:
唔多明添:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 05:45 PM 發表 查看引用來源

我都收工啦...得閑再傾.....88  all~~:smile_38: :smile_38:
88啦, 17:smile_38:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 05:37 PM 發表

體罰係直接同有用架啦....
唔係佢無耳性架.....
合理咪得lo...
同埋...要即時打....
過左氣先比我發現...
就算點錯都唔可以補打架.....
因為...對於一只狗gei認知入面....事後打...
佢只on  dogdog...都唔 ...
唔明!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆