上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 10]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.4k

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-29 01:15 AM 發表

見笑就真啦~:smile_o06: 小天使只係喜歡睇下不同的書籍~:smile_40:
學文人拋0下書包~ 我也認同你所說的~只懂將責任推卸在吃人身上的人~:smile_o02:
永遠都只會原地踏步~可是在現今社會裡~ ...
我返緊新工, 都唔知係咩人:smile_13:
希望唔好係咁啦:smile_40:

引用:
原帖由 lovevk 於 29/5/2009 08:31 PM 發表 查看引用來源
我返緊新工, 都唔知係咩人:smile_13: 希望唔好係咁啦:smile_40:
小天使祝願妳工作順利~:smile_o06:

晚安啦~ :smile_o07:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-30 12:00 AM 發表

小天使祝願妳工作順利~:smile_o06:

晚安啦~ :smile_o07:  
多謝你呀小天使:smile_o06::smile_o07:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-30 12:06 AM 發表 查看引用來源

多謝你呀小天使:smile_o06::smile_o07:
支持小天使,我睡了,各位晚安

早晨天使,才五點鐘,已早晨光曦微,露台外一片林中,雀鳥亂鳴。仲夏已過半,想該是賞荷的好季節來了................

引用:
原帖由 驀然回首 於 30/5/2009 05:35 AM 發表 查看引用來源
早晨天使,才五點鐘,已早晨光曦微,露台外一片林中,雀鳥亂鳴。仲夏已過半,想該是賞荷的好季節來了................

早晨驀然師兄..... 你每天也這麼早就起來了嗎~:smile_40: 你的居住環境也不錯啊~:smile_o06:
你文字的表達給人有世外桃源之感啊~:smile_40: 小天使也來向你說聲早安啊~:smile_o05:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-30 06:01 AM 發表 查看引用來源

早晨驀然師兄..... 你每天也這麼早就起來了嗎~:smile_40: 你的居住環境也不錯啊~:smile_o06:
你文字的表達給人有世外桃源之感啊~:smile_40: 小天使也來向你說聲早安啊~:smile_o05:  
早...............小天使,你也起得很早唷

hi!morning^^:smile_o15:

呵呵

引用:
原帖由 驀然回首 於 30/5/2009 06:53 AM 發表 查看引用來源
早...............小天使,你也起得很早唷
拍馬都追唔上你~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆