上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友100post,多謝各位貴賓.感激支持

收藏  |  訂閱
741  6.2k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 07:24 PM 發表 查看引用來源
相公,我吃飯先,今晚才回你的珍貴貼,bye bye :smile_43:
今晚妳煮甚麼餚?

有無煮粥~ :smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 03:39 PM 發表 查看引用來源

我只是得個名,真人是:') :')  
咁我就直認自已是美人兒:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你約她們SEE一SEE,包你明白了
好呀,什麼也比晒你呀:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 11:14 PM 發表 查看引用來源

杯茶好香,相公面龐亦好甜~
哈哈.是了...就咁就大家都開心呀:smile_30:

浪費相公口水,既然妳唔敢認,即是醜八怪了.........:smile_34:
我又不是醜8怪/是醜死怪就真:smile_30:

搽白花油?味道很難聞~ :smile_42:
唔會呀.有紫花油是清幽的香味

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-21 11:15 PM 發表 查看引用來源
請細心欣賞

http://www.youtube.com/watch?v=c-5B5kw1lFI&feature=channel
THANK花姐.是LOVE STORY 真是名曲

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:09 PM 發表 查看引用來源

相公好.來杯普洱茶,也碰碰你的面龐
是說你是文字高手.你可妀到任何字的意思/我是話自已用字不夠你豐富,:smile_39: 請問明白嗎
乖~

不明白,那句係要蓉兒教相公怎寫~ :smile_45:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 11:16 PM 發表 查看引用來源

今晚妳煮甚麼餚?
我煮了椰菜加冬姑加雞肉湯加蝦子麵
再來抄牛肉加水鉸:smile_30: 相當好味/

有無煮粥~ :smile_44:
無呀.怕不飽肚呀

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 11:25 PM 發表 查看引用來源

乖~
相公好

不明白,那句係要蓉兒教相公怎寫~ :smile_45:
我都唔知點教你寫:smile_13:
是了0487是否,,,,,,,,,你是白痴.我真是覺個難又有趣呀:smile_30:
0564335.0487都未想到:smile_39:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:22 PM 發表 查看引用來源

THANK花姐.是LOVE STORY 真是名曲
令人好感動....:smile_24:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:16 PM 發表 查看引用來源

咁我就直認自已是美人兒:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你約她們SEE一SEE,包你明白了
好呀,什麼也比晒你呀:smile_30:
咁我就直認自已是美人兒:smile_30: :smile_30: :smile_30: <-----------這次合格~

你約她們SEE一SEE,包你明白了 <-----------怕醜......:smile_13:

好呀,什麼也比晒你呀:smile_30: <------------ 妳睇妳,幾開心~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆