上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[65]

收藏  |  訂閱
741  4.3k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-18 04:14 PM 發表 查看引用來源

天開眼:smile_34: :smile_34:
連清清都係咁對我:') :') :')

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-3-18 04:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: ~又姦喎樹?~:smile_14:
仲唔係你姦既............利利:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-18 04:10 PM 發表 查看引用來源
你得呀1陪你咋,,,我走啦,,,唔要你啦,,,,:smile_43:
唔好走啦~~~仲有我ma

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-18 04:14 PM 發表 查看引用來源

都唔關校長事,係我自己衰多口啫,妳唔好話人啦:') :') :')
男人老狗..........成日喊, 費柴:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-18 04:14 PM 發表 查看引用來源
有鬼要你~~你就屎啦
今晚實黎搵你先啦:') :') :')

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-18 04:15 PM 發表 查看引用來源

仲唔係你姦既............利利:smile_30: :smile_30:
喎矛呀 .........

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-18 04:09 PM 發表 查看引用來源

點解個天要咁對我呀:') :') :')
天有眼架:smile_47:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-18 04:15 PM 發表 查看引用來源
係呀~~幫你照顧阿大阿二囉:smile_30: :smile_30:
你咪好著數:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-18 04:15 PM 發表 查看引用來源
係呀~~幫你照顧阿大阿二囉:smile_30: :smile_30:
你係咪想壞左個腦呀,快d去食藥啦:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-18 04:15 PM 發表 查看引用來源

連清清都係咁對我:') :') :')
費柴.............仲喊:smile_22: :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆