上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【191】

收藏  |  訂閱
735  5.4k

入來講早晨

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-3-15 11:06 AM 發表 查看引用來源
入來講早晨
早晨豆豆:smile_40: 今日有冇街街去:smile_40:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-3-15 11:09 AM 發表 查看引用來源
早晨豆豆:smile_40: 今日有冇街街去:smile_40:
有呀,去遊行

你有無街去呢

去左沖廁所未:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-3-15 11:04 AM 發表 查看引用來源
我既第一千分回比妳:smile_30:
未食呀:smile_13: :smile_13:
恭喜小豬升級:smile_40:
仲唔食:smile_13: 11:00喇:smile_13:

入黎行個圈先:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-3-15 11:11 AM 發表 查看引用來源

恭喜小豬升級:smile_40:
仲唔食:smile_13: 11:00喇:smile_13:
晴晴...下次傾過...閃 :smile_43:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-3-15 11:10 AM 發表 查看引用來源

有呀,去遊行

你有無街去呢

去左沖廁所未:smile_44::smile_44:
遊行
天氣好...今朝一早同仔仔去咗散步:smile_40: 下畫就未知:smile_40:
咪講沖廁所喇 食咗喇:smile_34:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-3-15 11:13 AM 發表 查看引用來源
入黎行個圈先:smile_44: :smile_44:
早晨nick

引用:
原帖由 糖衣仔 於 2009-3-15 11:13 AM 發表 查看引用來源
晴晴...下次傾過...閃 :smile_43:
吓....哦...byebye :smile_44:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-3-15 11:14 AM 發表

遊行
天氣好...今朝一早同仔仔去咗散步:smile_40: 下畫就未知:smile_40:
咪講沖廁所喇 食咗喇:smile_34:
睇黎我miss左D人咁禾:smile_30: :smile_30:
小朋友同“沖廁”扯上左D咩關係呀:smile_38: :smile_38:
講黎聽下:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆