上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友95

收藏  |  訂閱
740  6.3k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-13 10:54 PM 發表 查看引用來源
莫等待﹕http://www.youtube.com/watch?v=hO_-Jw-JLQU張學友呀

我回來了好美的人兒呀:smile_14: 小龍女呀

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-13 02:23 PM 發表 查看引用來源

相公並沒有甚麼妙算玄機,只是觀察力~ :smile_40:  
又真是昨晚不好的精神.自已都知:smile_13:

來,鍚鍚一個先~
來了

重要訊息一則﹕依時食藥、爭取休息~ :smile_34:
我會的了,謝你的心意

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-13 02:27 PM 發表 查看引用來源

人地相公, 你收埋蓉蓉係邊,
快d放佢出癧, 唔係我報警:smile_34:
ching ching你報了警未呀/我在呀快去消案呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:04 PM 發表 查看引用來源

我回來了好美的人兒呀:smile_14: 小龍女呀
見到相公第一件事做甚麼?:smile_40:

我都唔知佢係邊個 :smile_44:   只係覺得幾靚所以擺上來~

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-3-13 04:10 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉,,,食D橙啦,,好D架,,,:smile_38: :smile_38:
利利,thank you

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-13 11:10 PM 發表 查看引用來源

見到相公第一件事做甚麼?:smile_40:
我...........(k)

我都唔知佢係邊個 :smile_44:   只係覺得幾靚所以擺上來~
是劉亦菲呀,她是做小龍女角色呀
真是有氣質呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:08 PM 發表 查看引用來源

又真是昨晚不好的精神.自已都知:smile_13:
小病初愈,今晚妳亦要早點休息~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-13 11:13 PM 發表 查看引用來源

小病初愈,今晚妳亦要早點休息~
會的了 ,先前醫務所打電話比我.問我現在有無唔舒服/嚇到我死呀/以為發生什麼事呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:10 PM 發表 查看引用來源

ching ching你報了警未呀/我在呀快去消案呀:smile_30: :smile_30:
佢最怕警察,怎會去報警~:smile_44:  :smile_30:

我就問個護士.點解會哇問,她話個醫生怕你會嚴重左.
真是嚇到死咁,
我都未試過呀
我就問;好了小小.但有d出唔到聲呀.把聲沙呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆