上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【186】

收藏  |  訂閱
736  3.5k

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-2-22 11:52 PM 發表 查看引用來源
駛唔駛帶仔仔散步:smile_40:
哥帶咗:smile_40:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-22 11:57 PM 發表 查看引用來源

唔知呀:smile_13:
初初同佢傾開我又冇講自己係b or g:smile_13:
所以佢誤會咗..原來佢一直以為我係b :smile_13:
我果時頭像係"太空戰士":smile_13:
下~~~咪好攪笑~~
如果佢係問:你可唔可以同我一齊呀??     
咪大獲??

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-2-22 11:59 PM 發表 查看引用來源

好得戚喎:smile_30::smile_30::smile_30:
係:smile_34: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-23 12:01 AM 發表 查看引用來源
係:smile_34: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
我做野喇,咳咳唔好咁夜訓喇,知道嗎?

早抖

引用:
原帖由 普洱4466 於 2009-2-23 12:00 AM 發表 查看引用來源

下~~~咪好攪笑~~
如果佢係問:你可唔可以同我一齊呀??     
咪大獲??
佢問:你有冇gf......你覺得我個人點
我同佢講:我係g 黎架
跟住佢有小小嬲質問我:你係g...why你唔一早講
甘無理由一傾計就同人講自己係g 架..而且佢又冇問
跟住佢就再冇同我傾計囉

回覆 661# 的帖子

係呀:smile_40: 好眼訓閃去覺覺先:smile_43:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-2-22 23:52 發表 查看引用來源
嗯...甘就好喇:smile_40:
不過係唱唔到睡公主 佢明明話有的

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-2-23 12:06 AM 發表 查看引用來源

我做野喇,咳咳唔好咁夜訓喇,知道嗎?

早抖
知道:smile_40:
豆豆...早抖:smile_40:

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-2-23 12:08 AM 發表 查看引用來源
係呀:smile_40: 好眼訓閃去覺覺先:smile_43:
火火...早抖喇:smile_40:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-2-23 12:08 AM 發表 查看引用來源

不過係唱唔到睡公主 佢明明話有的
係呀...甘係佢唔啱...唔緊要喇...下次再唱過喇:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆