上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,89

收藏  |  訂閱
740  6.9k

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-2 01:26 PM 發表 查看引用來源
有無都通知妳:smile_13:  
一定要有~~唔係打你羅油...

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 01:29 PM 發表 查看引用來源

利害呀,:smile_14: 兄台,你又知我是明明郡主.你好:smile_30: :smile_30:
佢可能係金人...

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-2 01:26 PM 發表 查看引用來源
有無都通知妳:smile_13:  
可能會提早通知我,,,,,,,,,蓉兒,,,,,,我win了:smile_30: ,,,,我會等你的好消息,有信心就萬事好了

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-2 01:26 PM 發表 查看引用來源

因為已經肥到不得了...所以才不怕...:smile_46:
本郡主不受激張法的:smile_39:
好多人見過我個人.又見過我相.我偏不再說呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-2 01:28 PM 發表 查看引用來源

我已寫得好顯淺了
咁醒的話,請你用普通話介紹自已呀.打出來呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-2 01:29 PM 發表 查看引用來源

佢可能係金人...
咁都是歡迎佢:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 01:32 PM 發表 查看引用來源
本郡主不受激張法的:smile_39:
好多人見過我個人.又見過我相.我偏不再說呀:smile_30: :smile_30:
這是因為你沒給我看...:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-2 01:35 PM 發表 查看引用來源

這是因為你沒給我看...:smile_13: :smile_13:
我的生日會有相呀.你無看過呀,:smile_14: 不再出相了,sorry,都無什麼好看的:smile_45: .我蓉兒人一個,週街大把呀:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 01:33 PM 發表 查看引用來源

咁醒的話,請你用普通話介紹自已呀.打出來呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我講就叻....

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-2 01:34 PM 發表 查看引用來源

咁都是歡迎佢:smile_30:
比你嚇走左~~:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆