上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【176】

收藏  |  訂閱
745  6.6k

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-1-24 10:31 AM 發表

唔係提!我地關心佢啫!:smile_40:
下下要人擔心就慘喇:smile_27:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-24 10:25 AM 發表 查看引用來源

:smile_24: 妹妹~
早晨哥哥:smile_40: 放心喇...好快會整返架喇:smile_40:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-1-24 10:31 AM 發表

唔係呀!係佢家父大人呀!:smile_39:
咁我真係等第日果個好唔好彩既人慘羅:smile_30:
又多樣野要驚:smile_38:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-24 10:34 AM 發表 查看引用來源

下下要人擔心就慘喇:smile_27:
你學吓關心d女仔喇.:smile_22:
低你冇茶飲喇!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-1-24 10:27 AM 發表 查看引用來源

白豬未呀?10:30喇,一陣未準備好,又比佢鬧呀!:smile_39:
白咗喇:smile_40: 佢地啱啱先起身:smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-24 10:34 AM 發表 查看引用來源
早晨哥哥:smile_40: 放心喇...好快會整返架喇:smile_40:
:smile_24: 我答應過妳新年上黎!

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-1-24 10:33 AM 發表

好唔好彩果個人應該唔鬧佢o架!:smile_40:
因為佢咁死蠢!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
應該係:smile_30:
分分鐘係成日比人鬧果個:smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-24 10:33 AM 發表 查看引用來源

做小朋友真係好:smile_45:
唔洗要養屋企:smile_38:
嗯......:smile_13:

引用:
原帖由 nick` 於 2009-1-24 10:35 AM 發表 查看引用來源

咁我真係等第日果個好唔好彩既人慘羅:smile_30:
又多樣野要驚:smile_38:
唔好再講果個人喇!比佢睇到咁樣,即閃喇!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-1-24 10:36 AM 發表

你學吓關心d女仔喇.:smile_22:
低你冇茶飲喇!:smile_30: :smile_30:
我唔會咁對唔既令外一半家:smile_30: :smile_30:
佢要咩都會比:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆