上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友87

收藏  |  訂閱
738  5.7k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 11:31 PM 發表 查看引用來源

咁我可以講句,一定撞過你了:smile_30: :smile_30: ,美夢呀
有養魔鬼魚果間 我十二點至三點會係油雞檔:smile_46: 就係我

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-21 11:28 PM 發表 查看引用來源

詞中有誓兩心知,妳只要如實作答便成~ :smile_40:
全句是..........我是無價寶,有情不用錢,無情多少也不行..........我自已作的...........蓉兒雖是
醜8怪.我也是咁對人講的:smile_42:

看見也感動,不似一般人口中的港女~  :smile_44: (請旁觀者不要對號入座)
我是講真的.也句 句真

打個招呼

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 01:19 PM 發表 查看引用來源

係正想出去時.個客話唔得閒呀.十分好彩呀正在抹去make up:smile_30: :smile_30:
這次表達得十分清楚明白~ :smile_40:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-21 11:30 PM 發表 查看引用來源

成日含羞答答,大膽 d ~ :smile_38:
又唔係你咁講,我都咁大個人:smile_13: .........不過.文藝左小小:smile_30: :smile_30:

附註﹕只係對我~  
我.............好吧

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 01:44 PM 發表 查看引用來源

文曲呀.你醉都識行.就唔係醉啦

真係感動死呀:') .我一定扮嘔嚇唬你呀:smile_19: .多謝你的大量呀.唔怕dirty
酒醉三分醒,不省人事係呃人~ :smile_45:

無須感動,埋o黎,鍚一啖先~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-21 11:31 PM 發表 查看引用來源

妳昨晚不是在 pm 裡已告訴我嗎,又那用道歉了~
都是要說的.你在板面等我.我也會回你的

眼訓 bye  bye:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 01:46 PM 發表 查看引用來源

你應改為男性初初與心儀的女性一起時...............,,,,,,,接住是你的字:smile_30: :smile_30:
這個話題,平手~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 01:50 PM 發表 查看引用來源

不是和頭飯呀:smile_14:
從無怨恨,何來和頭~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆